Hvorfor du skal sætte til salg i 2020? - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

Hvorfor du skal sætte til salg i 2020?

Overvejer du at sætte din bolig til salg i år 2020, kan du roligt gøre det. Mange faktorer viser nemlig, at vi, igen i år, forventer forholdsvis lave renter samt stigende interesse fra de unge boligkøbere, som ønsker egen bolig.

Hos Aarhus Mæglerne oplever vi et fornuftigt antal handler og forventer fortsat samme aktivitet.

Morten Eriksen, ejendomsmægler og indehaver fortæller på ”Dansk Boligvurdering”, at der ikke er nogen grund til at bekymre sig om en ny krise i 2020. ”Branchen er præget af opsving, som kommer og går, men lige nu mærker vi stadig et støt stigende antal handler og en positiv vækst på boligmarkedet. Vi ser positivt på året 2020 og forventer mange gode og spændende handler”.

Boligsiden tilføjer, at der vil være sunde årlige prisstigninger det næste årti modsat de markante prisstigninger, som vi har set de seneste år.

Læs mere på Dansk Boligvurdering – Er der en ny krise på vej

3 gode grunde til at sælge din bolig i 2020

  1. Stigning i boligpriserne
  2. Lav rente
  3. Pænt udbud af boliger

Det forventes, at prisudviklingen vil vækste. Dette skyldes bl.a. fremgangen på arbejdsmarkedet, som er med til at øge husstandens indkomst. Renterne er fortsat lave, hvilket gør det mere attraktivt og tiltrækker flere boligkøbere til markedet. Den lave rente muliggør boliglån til en lav ydelse. Selvom renten muligvis vil opleve en forholdsvis lille stigning, vil det ikke have nogen betydning for hverken køber eller sælger, da den stadig vil være liggende i et meget lavt niveau.

Boligudbuddet har været en smule faldende de foregående år, dog har dette ingen betydning for boligmarkedet. Den store handelsaktivitet gør, at vi undgår liggepest på boligen, da liggetiden forkortes grundet aktiviteten på boligmarkedet.

Hos Aarhus Mæglerne er vores forventning, at udbuddet af boliger vil stige en anelse i år 2020. Derfor skal du sætte din bolig til salg, så du kan opleve nye boligdrømme.

Husk: Det er nemt at sætte din bolig til salg. Hos Aarhus Mæglerne er vi godt klar over, at det er et stort skridt at sætte til salg, men selve processen er ikke svær. Start med en salgsvurdering med en af vores ejendomsmæglere, så er du godt på vej til et kommende hussalg.

De unge købere melder sig ind i boligjagten
Den yngre generation af befolkningen melder sig ind i kampen om at finde sin drømmebolig. De unge har større tiltro til markedet, hvilket medfører, at de tør bruge pengene på at investere i en bolig. De lave renter og de bedre muligheder for at låne penge hos banken påvirker de unge købere, hvilket bidrager med positiv effekt til handelsaktiviteten og attraktiviteten i at sætte din bolig til salg i år 2020.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side