Solgt før den kom på markedet: Stor interesse for boliger i Beder
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

Solgt før den kom på markedet: Stor interesse for boliger i Beder

Hos Aarhus Mæglerne oplever vi lige nu, at flere af vores boligsælgere i Beder får deres bolig solgt allerede inden, at den er kommet på markedet. Det er det, vi på ejendomsmægler sprog kalder skuffesalg. Din bolig bliver dermed solgt diskret, hvor den ikke markedsføres på Facebook eller bliver lagt op på salgssider som Boligsiden eller Boliga. Vi fremviser dermed din bolig for potentielle købere fra vores køberkartotek, som har vist interesse for den specifikke type bolig eller placering.


Stokrosevej 18 i Beder valgte skuffesalg

For nyligt fik vi hos Aarhus Mæglerne Stokrosevej 18 i Beder til salg som skuffesalg. Her oplevede vi med det samme en stor interesse fra kunderne i vores køberkartotek. Ejerne af boligen, Anne og Ole Helgren, ønskede at starte stille og roligt ud med deres boligsalg, og da de havde set flere af deres naboer i Beder med solgt skilte fra Aarhus Mæglerne, så valgte de os til at sælge deres bolig. Anne fortæller:

’’Vi valgte Aarhus Mæglerne til at sælge vores villa, da vi kunne se, at de var til stede i vores nærmiljø i Beder, hvor de har solgt boliger for flere af vores genboer og naboer.’’


Til salg skiltet nåede ikke i jorden

Stokrosevej 18 er en fin bolig på 146 m2 og med sin placering i et roligt villakvarter i Beder, er boligen ideel for både børnefamilier og naturelskere, der ønsker at have alle hverdagens goder lige om hjørnet. Villaen var til salg hos os som et skuffesalg og efter kun 5 fremvisninger, var de nye ejere af Stokrosevej 18 fundet. En hurtig salgsproces med fokus på sælgernes ønsker hele vejen igennem, og hvor vi lyttede til deres behov fra start til slut.

’’Vores samarbejde har været godt og alt er forløbet, lige som vi havde aftalt. De har været omhyggelige med arbejdet, hurtige til at svare og lyttende til vores behov. Vi ville anbefale Aarhus Mæglerne til andre, der ønsker at sælge deres bolig.’’, fortæller Anne.


Skuffesalg er diskret og ofte effektivt

Hvis du som boligejer allerede nu har en ide om at sælge din bolig indenfor det næste år, så kan det være en fordel at sætte din bolig til salg som et skuffesalg. Måske fordi børnene næsten er flyttet hjemmefra, eller fordi I har behov for mere plads. Det kan også være, at du har en ide om, at din bolig vil blive solgt hurtigt og dermed ikke har behov for markedsføring. I disse tilfælde kan skuffesalg være en effektiv salgsform af din bolig. Indehaver af Aarhus Mæglerne, Morten Eriksen, forklarer:

’’Hos Aarhus Mæglerne oplever vi oftere og oftere, at vores kunne vælger at starte med at sætte deres bolig til salg som skuffesalg. De undgår, at naboerne ved, at de sælger, og de skal ikke have et synligt skilt på deres grund. De kan egentligt bare slappe af, mens vi trækker på vores store køberkartotek, som vi bruger mange ressourcer på at have en tæt kontakt med. På den måde ved vi hele tiden, hvad kundernes ønsker og behov er. Vi ved derfor præcis, hvilke købere der vil være et perfekt match til din bolig.’’

Overvejer du at sælge din bolig? Måske som et skuffesalg? Du kan nemt bestille en uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig eller kontakte os på tlf. 70 70 79 61. Her vil vi også rigtigt gerne besvare dine spørgsmål om skuffesalg.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side