Et stærkt, lokalt kendskab gjorde forskellen - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

Et stærkt, lokalt kendskab gjorde forskellen

Mårslet er en by med mange kvaliteter, der gør byen attraktiv for boligjægere. Byen er fyldt med smuk natur, mens der er roligt og skønne rammer for børnefamilier. Der skulle heller ikke gå mere end 10 dage, før Kenneth og Rikke fik underskrevet en købsaftale for deres villa på Frøkærparken 70. Rikke fortæller:

’’Vi havde en god dialog med Aarhus Mæglerne om vores bolig samt det marked, vi oplever i Mårslet. De var vedholdende og troværdige, mens de var gode til at vende tilbage og holde ord. Vi blev holdt opdateret undervejs i salget. Og det gik meget stærkt. Vi vil vælge Aarhus Mæglerne til vores boligsalg igen til hver en tid.’’

Nye behov såede salgstanker

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at sælge sit hjem. Et ønske om nye rammer, mere plads eller måske en ny placering. 

Sælgerne af Frøkærparken 70, Kenneth og Rikke, havde behov for en større bolig med mere plads.

’’Vi valgte at sætte vores bolig til salg, da vi havde behov for mere plads. Hvis vi solgte huset, så ville vi samtidig stå bedre, når vi skal ud for at købe et nyt hus. Vi valgte Aarhus Mæglerne, da vi havde set dem online og hørt godt om dem gennem vores netværk.’’ 

Jonas kender Mårslet som sin egen bukselomme

Jonas Bojsen er din lokale ejendomsmægler i Mårslet. Han har et stort netværk i og omkring byen, og Jonas ved, hvilke kvaliteter han skal fremhæve overfor købere, når en bolig skal fremvises. 

’’Mårslet tiltrækker mange købere, da området byder på rolige omgivelser, mens der er et fantastisk foreningsliv. Rammerne er perfekte for børnefamilier, der kan slå sig ned og opbygge en hverdag, hvor nærmiljøet er trygt og lokalt. Det er også derfor, at vi oplever mange interesserede købere, der netop venter på, at vi får en bolig til salg i Mårslet.’’

Du kan læse mere om vores salgsstatistikker for Mårslet her.

Hos Aarhus Mæglerne har vi et stort køberkartotek med boligsøgende købere, der bl.a. kommer inde fra Aarhus C, og drømmer om at finde et nyt hjem i Mårslet. Vi kontakter dem hver gang, vi får en bolig til salg, der er interessant for dem og deres kriterier. Måske har du den bolig, de leder efter? 

Du kan starte nemt med at bestille en gratis vurdering af din bolig ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på tlf. 70 70 79 61. 

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side