Foråret: Lysten til at sælge blomstrer 📈 - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

Foråret: Lysten til at sælge blomstrer 📈

Man siger at perioden efter påske er højsæson på boligmarkedet, og det er ikke helt tilfældigt. Med påsken kom forårsvejret og samtidig en hel del flere boliger til salg. Det fremgår af Boligsidens nye ugetal, som viser det højeste antal nyudbudte boliger på ugebasis i år for alle boligtyper.

Påsken markerer for alvor sæsonskift, hvor længere dage, mere solskin og bedre vejr som regel er en katalysator på boligmarkedet. I år viste påskeugen sig fra en af sine bedste sider og bød på masser af solskin og fine forårsfornemmelser. Sagt med andre ord var vejret perfekt til fremvisning af boliger, og de potentielle købere, der har brugt en del af påsken på at se på boliger til salg, fik mange friske varer på hylderne.


Påsken plejer at være et skæringspunkt på boligmarkedet hvor vi ser markant flere købere komme frem fra sit skjul, hvilket også øger sælgerlysten. Udbud og efterspørgsel. Tendensen viser at aktiviteten på boligmarkedet stiger i disse måneder, og det gælder alle boligtyper. 

Går du med salgsovervejelser?
Så er nu et rigtigt godt tidspunkt at reagere på. Solen er fremme, køberne er på markedet og vi er sultne, motiverede og optimistiske for den næste periode. Vi dækker hele Aarhus og omegn og vil hjertens gerne tage en snak med dig om hvad din bolig er værd i dag, samt hvordan vi griber et boligsalg an. En salgsvurdering er gratis og uforpligtende, så hvad venter du på? 

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side