Afsnit 5: Hvorfor hedder det Aarhus Mæglerne?
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Hvorfor navnet Aarhus Mæglerne - afsnit 5

Afsnit 5: Hvorfor hedder det Aarhus Mæglerne?

I dagens afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller kan du høre om, hvorfor vores brandnavn blev Aarhus Mæglerne og ikke alle andre muligheder med konnotationer til bolig og hjem. Vi kunne sagtens have opfundet den dybe tallerken,men vi ønskede egentlig bare at kommunikere ud til sælgere, at vi er en ejendomsmæglerbutik, og vi sælger boliger i og omkring Aarhus. Vi synes selv, at Aarhus Mæglerne viser den brede del af markedet, vi dækker.

Vores mål er at dække det Aarhusianske marked, som er hele Aarhus plus de omkringliggende byer såsom Beder, Malling, Risskov, Galten, Sabro osv. Er du boligsælger, kan du se, hvor vi senest har solgt boliger nær dig. Vi har selv fået rigtig godt fat i sydbyen, herunder Beder, Malling og Mårslet, hvor vi sælger mange boliger, både rækkehuse, villaer, andelsboliger og ejerlejligheder. Tranbjerg er lige nu vores næste mål. Lige nu er Tranbjerg rigtig populær blandt vores købere. Den ligger også meget tæt på Aarhus, og man kan nemt komme på motorvejen derfra.

Se med i 6. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller.

Hvorfor laver vi Aarhus Mæglerne Fortæller

Vi ønsker at give vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Hvem vi er, hvorfor vi adskiller os fra andre ejendomsmæglerfirmaer mv. Vi har eksisteret i nogle år, og vi ønsker at skabe endnu mere kendskab om Aarhus Mæglerne i og omkring Aarhus. Vi møder mange spørgsmål fra vores kunder omkring vores firma. Dem har vi prøvet at besvare nogle af med denne serie på +10 afsnit.

Er en salgsvurdering gratis? Få svaret hos os.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side