Betingelser for udsendelse af nyhedsbreve - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Betingelser for udsendelse af nyhedsbreve

Tak for din interesse for vort nyhedsbrev


Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.
Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os:
Aarhus Mæglerne
Harald Jensens Plads 1A
8000 Aarhus C

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@aarhusmaeglerne.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev indeholder digitale tips og tricks til dig som sælger eller køber af en bolig og meget mere samt generel markedsføring af vores ydelser. Vi hader spam lige så meget, som du gør. Derfor forsøger vi altid at sende interessant og relevant indhold.

Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”afmeld” link, der medfølger hvert nyhedsbrev eller sende din forespørgsel til mailadressen ovenover.


Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du mailadresse og navn. Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.
Vi ønsker med vores nyhedsbrev at skabe interesse om vores virksomhed.


Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du aktivt framelder dig vores nyhedsbrev. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.


Videregivelse og overførsel af oplysninger til 3. lande

Vi benytter os af ActiveCampaign som platform til at udsende nyhedsbreve fra. ActiveCampaign må derfor anses som en databehandler. Læs mere om vores overførselsgrundlag under vores generelle betingelser


Dine rettigheder

Du kan til enhver tid få indsigt i de persondata, du har oplyst til Aarhus Mæglerne. Du har ret til indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysninger. Herudover kan du kræve, at vi sletter, blokerer eller berigtiger oplysningerne, jfr. persondataforordningens artikler 16, 17, 18 og 21.

Du har ret til at få udleveret dine data, som du har givet til os, i et maskinlæsbart format og til at få transmitteret dine data til en anden dataansvarlig.
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle accepterede samtykker, Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag.

Hvis du ønsker indsigt eller mulighed for at korrigere dine persondata, eller hvis du ønsker at tilbagekalde et afgivet samtykke, kan du kontakte os på mail info@aarhusmaeglerne.dk eller telefonnummer 70 70 79 61. Du kan også skrive til os på følgende adresse: Harald Jensens Plads 1A, 8000 Aarhus C.
Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side

buy_cta_2

Aarhus Mæglernes
Persondatapolitik

Læs vores persondatapolitik

Mød os - Aarhus Mæglerne

Vi er med dig hele vejen
– mød teamet

Mød os her