Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Bedre Boligkøb med Aarhus Mæglerne

Har du fundet din drømmebolig? Hvis ja, så har du sikkert en købsaftale, som skal underskrives. Få en køberrådgiver ind over alt det juridiske, så du trygt kan købe din drømmebolig. Vi kan lave en vurdering ud fra en besigtigelse. Vi forhandler gerne prisen for dig eller helt tredje, så kan vi klare alt det juridiske i dit boligkøb.

Besigtigelse af ejendom

Pris kr. 2.500,-

  • Købsvurdering
  • Besigtigelse af ejendommen
Kontakt os

Prisforhandling

10%

  • Købsvurdering
  • Besigtigelse af ejendommen
  • 10% af det opnåede prisafslag ift. udbudsprisen
Kontakt os

Juridisk køberrådgivning

Pris 7.500,-

  • Rådgivning ved køb
  • Forsikringsrådgivning
Kontakt os

Hvorfor skal du vælge Aarhus Mæglerne som køberrådgiver?

Vi kommer ned i øjenhøjde med dig. Giver dig et overblik og en forståelse for dit forestående boligkøb. Vi guider dig sikkert igennem hele købsprocessen, så du kan føle tryghed, når købsaftalen skal underskrives.

Vi ved, at boligkøb er en af de helt store beslutninger i livet. Processen kan være kompleks, og der er ofte meget på spil. Både i forhold til følelser og økonomi. Måske gør ændringer i jeres livssituation et boligkøb meget presserende. Måske er det en drøm, der skal realiseres. Familiens størrelse kan ændre sig. En lille ny kan komme til. Arbejdslivet kan være slut. Sygdom kan ramme pludseligt. Det kan kærligheden heldigvis også. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Har du prøvet det før, har du måske lidt mere ro i maven.

Vi hjælper dig igennem de komplekse processer, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad, uanset hvilken livsfase du befinder dig i.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk

Mød teamet

Vi er med dig hele vejen
Læs mere

Tilmeld dig vores køberkartotek

Få automatisk besked når din drømmebolig kommer til salg
Tilmeld nu