Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

FØRSTE SPADESTIK I NYE

Efter lidt spændende arkæologiske fund med en opdagelse af en boplads af jernalderhuse og andre værktøjer, så kan NYE endelig sætte sine første spadestik på marken nord for Aarhus, mellem Lisbjerg og Lystrup. Tækker Group som er bygherre bag projektet for den helt nye bydel Nye inviterede derfor til kolde forfriskninger og lidt godt til ganen i et stort telt på Høvej med udsigt ud over hvad der til næste år, 2018, bliver 1. etape af en ny spændende bydel.

Fredag d. 18. august var dagen for 1. spadestik i Nye. Hele kontoret tog turen sammen for at overvære taler og spadestik, og dermed startskuddet for Nye. Som ejendomsmægler glæder vi os over at være med i et projekt, hvor der tænkes anderledes og nyt ift. hidtige nyere projekter. Vi sælger rækkehuse designet af CEBRA architecture fra 119m2 – 132m2. De får adressen Solsikkevænget, 8200 Aarhus N.

En bydel som indbyder til et fællesskab og hvor der er arbejdet på alle de skønne mellemrum rundt om boligerne. Det er mellemrum, som skal gøre op med de mere traditionelle parcelhuskvarterer med store ligusterhække. Her skal der tænkes fællesskab, fællesarealer og bæredygtighed. Du kan læse meget mere om Nye på nye.dk

Vi samlede en lille video fra vores eftermiddag sammen med Tækker Group:

HYGGET OM INVITEREDE

Der var lækre forfriskninger til alle fremmødte, og deres smarte lille bil fyldendte dagen for os ejendomsmæglere med kaffe til enhver smag. Det kan vi jo godt lide.

 

 

Lige nu er det godt nok kun en mark, men her skal Nye ligge. Til næste år, 2018, vil allerede de første flytte ind i deres boliger. Det bliver spændende at følge.

Velkommen til Nye showroom hos Tækker Group

Ønsker du at få et mere visuelt billede af projektet, så kan du komme med Aarhus Mæglerne ned til Tækker Group i Aarhus. Deres showroom giver dig et godt billede af projektet og deres vision for en ny bydel, hvor bæredygtighed er i højsæde. Ring 70 70 79 61, og book et møde med en af vores kompetente ejendomsmæglere. Vil du holdes opdateret om NYE, så tilmeld dig vores NYE nyhedsbrev, hvor vi vil holde interesserede opdateret på projektet Nye.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail