Aarhus Mæglerne var med til 1. spadestik i NYE
Menu 70 70 79 61
Til oversigten team-nye

Første spadestik i Nye

Efter lidt spændende arkæologiske fund med en opdagelse af en boplads af jernalderhuse og andre værktøjer, så kan NYE endelig sætte sine første spadestik på marken nord for Aarhus, mellem Lisbjerg og Lystrup. Tækker Group som er bygherre bag projektet for den helt nye bydel Nye inviterede derfor til kolde forfriskninger og lidt godt til ganen i et stort telt på Høvej med udsigt ud over hvad der til næste år, 2018, bliver 1. etape af en ny spændende bydel.

Fredag d. 18. august var dagen for 1. spadestik i Nye. Hele kontoret tog turen sammen for at overvære taler og spadestik, og dermed startskuddet for Nye. Som ejendomsmægler glæder vi os over at være med i et projekt, hvor der tænkes anderledes og nyt ift. hidtige nyere projekter. Vi sælger rækkehuse designet af CEBRA architecture fra 119m2 – 132m2. De får adressen Solsikkevænget, 8200 Aarhus N.

En bydel som indbyder til et fællesskab og hvor der er arbejdet på alle de skønne mellemrum rundt om boligerne. Det er mellemrum, som skal gøre op med de mere traditionelle parcelhuskvarterer med store ligusterhække. Her skal der tænkes fællesskab, fællesarealer og bæredygtighed. Du kan læse meget mere om Nye på nye.dk

Vi samlede en lille video fra vores eftermiddag sammen med Tækker Group:

Hygget om inviterede

Der var lækre forfriskninger til alle fremmødte, og deres smarte lille bil fyldendte dagen for os ejendomsmæglere med kaffe til enhver smag. Det kan vi jo godt lide.

team lille nye 1.spadestik     

Lige nu er det godt nok kun en mark, men her skal Nye ligge. Til næste år, 2018, vil allerede de første flytte ind i deres boliger. Det bliver spændende at følge.

Velkommen til Nye showroom hos Tækker Group

Ønsker du at få et mere visuelt billede af projektet, så kan du komme med Aarhus Mæglerne ned til Tækker Group i Aarhus. Deres showroom giver dig et godt billede af projektet og deres vision for en ny bydel, hvor bæredygtighed er i højsæde. Ring 70 70 79 61, og book et møde med en af vores kompetente ejendomsmæglere. Vil du holdes opdateret om NYE, så tilmeld dig vores NYE nyhedsbrev, hvor vi vil holde interesserede opdateret på projektet Nye.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side