Guide: Få de flotteste boligfotos - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten fotos-som-skiller-sig-ud

GUIDE: Få de flotteste billeder af din bolig

Når boligen skal sættes til salg, får du besøg af en boligfotograf. Han vil tage nogle flotte billeder af din bolig.

De rigtige fotos i din boligannonce er altafgørende for dit boligsalg. Faktisk er det de rigtige forberedelser, som giver det bedste resultat, når din bolig skal sælges. Vi samarbejder med Decento, som er specialister i boligfotos. Inden du får listen, så er der lige nogle ting du skal huske inden salget – se tjeklisten her. Nedenfor giver Decento sine gode råd til at gøre boligen foto perfekt.

Ryd op


Det allervigtigste råd. Få ryddet op på samtlige værelser. Jo mere ryddet og rent, boligen tager sig ud, jo nemmere er det for interesserede købere at holde interessen i din bolig. Dvs. fjern opvasken, magneter på køleskabet. Gør overfladerne i køkkenet rent og ryddeligt, så intet generer billedet.

Flere vil sige, at deres bolig ikke skal ligne Bo Bedre, men statistikken viser bare, at et rent og ryddeligt hjem holder bedre interessen for interesserede købere. Der bliver endda nævnt at du allerede kan finde flyttekasserne frem og pakke ting ned, så der er så minimalt forstyrrende rod. Køberne kan dermed se mulighederne i boligens rum ud fra deres egen personlige stil.

Flyt bilen, cyklerne og trailere

For at få et flot facadebillede skal du sørge for at alle biler, cykler og trailere ikke er i indkørslen og foran huset. Derudover skal du flytte haveredskaber og legetøj væk fra billedet. Kan du lukke garagen, så er det en god ide.

Ordn haven

Slå græsset, fej terrassen, og ryd dine bede for ukrudt. Fjern legetøj, haveslanger, vasketøj og haveredskaber. Interesserede købere får et indtryk af, at der bliver vedligeholdt, og at det hele ser ordentligt ud. Behold endelig havemøbler ude, og hvis du har en parasol, så slå den op i sommerhalvåret – det skaber en hyggelig stemning.

Flotte boligfotos - tænd lys

Tænd lys og tænd op i pejsen

Har du brændeovn, pejs eller pilleovn, er det vigtigt, at du tænder op, inden der skal tages billeder. Stemningen bliver automatisk mere hyggelig, autentisk og sætter en intim atmosfære. Tænd gerne stearinlys, og sæt friske blomster frem.

Træk gardiner og persienner fra

Det er lidt en selvfølge, men gå alle dine rum igennem. Det er bedst, hvis du får så meget lys som muligt ind i alle rum. Træk dermed alle gardiner og persienner fra, og tænd lys i alle rum.

Stil frisk frugt og blomster frem

Frisk frugt, urter, stearinlys og blomster giver en bedre atmosfære på billeder, så tag det endelig med på billederne.

Få flotte boligfotos - fjern personlige genstande

Fjern personlige genstande

Personlige genstande som shampooflasker, cremer, vasketøj, tandbørster, hårtørrer, børneskamler mm. skaber et rodet indtryk. Sørg til gengæld for, at der også hænger et eller to rene håndklæder på badeværelset, som matcher rummets farve.

Få flotte boligfotos - red alle senge

Red alle senge

Det giver sig selv, men red senge i alle rum. Fjern tøj, morgenkåber, sko og personlige genstande – de kan virke forstyrrende. Hvis muligt, så anbefaler Decento et sengetæppe eller nystrøget sengetøj, og husk at få ryddet sengebordet. Pynt gerne rummene med blomster.

Helt generelt skal du tænke færre ting fremfor flere. Jo flere ting i et rum, jo mindre virker rummet. Derudover fremstår et billede også mere enkelt og behageligt at se på, hvis der ikke er flere ting, som kæmper om opmærksomheden, fortæller Decento.

Inden Decento skal tage billeder hos dig, får du en klargøringsguide til hele huset eller lejligheden – se den her

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side