Morten Eriksen er din lokale ejendomsmægler - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Morten Aarhus Mæglerne

Morten Eriksen er din lokale ejendomsmægler

HISTORIEN OM EN RIGTIG LOKAL EJENDOMSMÆGLER

Det hele startede blandt ligusterhækkene på en villavej i Beder. Her voksede Morten op, gik i skole, spillede fodbold, og hvad der nu ellers hører sig til.

Som en naturlig del af opvæksten har Morten også tilbragt mange timer i nabobyerne Malling, Mårslet og Tranbjerg.

I dag er Morten bosat i Højbjerg. Her bor han med sin familie, bestående af sin kone og deres søn. Fritiden bliver ofte brugt udendørs i den skønne natur omkring Højbjerg.

Som ejendomsmægler har Morten mere end 10 års erfaring med at sælge boliger i netop de nævnte byer. Alt dette lagt sammen betyder, at Morten har et enormt stort lokalkendskab i hele den sydlige del af Aarhus, hvilket er med til at skabe en høj troværdighed omkring ham som ejendomsmægler.

Titlen som lokal ejendomsmægler betyder samtidig, at Morten hele tiden holder sig opdateret på, hvad der sker i de forskellige områder. Hvad enten det er et nyt supermarked, en ny vej eller et helt nyt boligområde, der er på vej.

Morten er med andre ord vores lokale ejendomsmægler i Beder, Malling, Mårslet, Tranbjerg, Højbjerg og Viby.

Udfyld formularen eller ring til Morten på tlf. 70 70 79 61, så står han klar til at tage en uforpligtende snak om lige præcis din boligsituation.

Læs nedenfor, hvad nogle af Mortens tidligere kunder siger omkring samarbejdet.

guide til dit boligsalg

Sælger af Digevænget 18, 8330 Beder

“Vi har været meget tilfredse med Aarhus Mæglerne. Alt har fungeret perfekt. Papirarbejdet, tilbagemeldinger og tilsendte materialer er kommet til tiden. Så alt i alt en meget positiv oplevelse.”
Jørn og Jette Lindholm

guide til dit boligsalg

Sælger af Bygvænget 14, 8340 Malling

Jeg oplevede en god kommunikation med Aarhus Mæglerne gennem hele salgsforløbet. Alle aftaler blev overholdt som de skulle. Generelt et yderst tilfredsstillende samarbejde hele vejen. Jeg vil helt sikkert anbefale Aarhus Mæglerne til andre som skal sælge bolig.
Knud Hansen

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side