Andelsbolig solgt på rekordtid hos Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten andelsbolig-kursus-aarhusmaeglerne

Salg af andelsbolig går forrygende – solgt på rekordtid

En andelsbolig er populær blandt vores kunder og på boligmarkedet, og når den så ligger i Aarhus C bliver der straks mere aktivitet.

I starten af december satte vi en ny andelsbolig til salg i Aarhus C. Der var straks en del fremvisninger, og allerede efter de første fremvisninger var boligen solgt. Man kan sige, at denne bolig blev et rekordsalg, siden vi har taget denne type boliger til salg hos Aarhus Mæglerne.

Mange boligkøbere gransker markedet for andelsboliger – det kan være som forældrekøb, førstegangskøber eller familien, som ønsker mere plads. Der er mange grunde til at folk vil købe, men interessen for andelsboliger er den samme. Ved du ikke helt om den skal sættes til salg endnu, så er der i hvert fald ting, som du kan gøre for at forberede din bolig til salg.

Sælgere efterspørger os til salg af deres andelsbolig

Vi har i noget tid oplevet en større efterspørgsel fra kunder med et ønske om at bruge os til salg af deres andelsbolig. Vi har været på et udvidet kursus om salg af andelsbolig, så vi er helt skarpe omkring processen. Vi ved nemlig godt, at et salg af sådan en type bolig er anderledes, end når vi sælger villa, rækkehus, lejlighed eller fritidshus.

Allerede i september satte vi vores første andelsbolig til salg ude i Beder. Vi har siden haft fire andelsboliger til salg, hvoraf to af dem er solgt. Med den seneste, som blev solgt på rekordtid, holder det os bestemt ikke tilbage med salg af andelsboliger.

Vi dækker Aarhus og omegn

Vi skabte Aarhus Mæglerne for at ruske op i mæglerbranchen og hjælpe vores kunder. Vi vil yde den bedste service til vores kunder – nemlig at kunne fremvise matchende huse eller lejligheder, selvom de ligger i nord og syd, f.eks. Mårslet og Hinnerup. Vi oplever, at flere boligkøbere ikke kender alle områder i og omkring Aarhus. Vores lokalkendskab i Aarhus og omegn er derfor til gavn for flere boligkøbere.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side