Unik arkitekttegnet funkis liebhaveri - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

Unik arkitekttegnet funkis liebhaveri

Adresse: Elsdyrvej 4, 8270 Højbjerg

Aarhus Mæglerne sælger lige nu en unik funkisvilla – rent liebhaveri. Her kan du bo i de skønneste omgivelser med fantastisk udsigt og tæt på Aarhus.

For enden af en privat vej Elsdyrvej i Skåde Bakker, der sikrer absolut privatliv, finder du dette højt placerede liebhaveri. Med udsigt ud over Skåde Bakkers trætoppe og kig til Aarhus Bugten sikres der fred og ro, samt mulighed for at følge årstidernes skift på nærmeste hold.

Huset er tegnet af Vision Arkitekter. Et liebhaveri som har fokus på at udnytte grundens muligheder for optimal udnyttelse af udsigten og fred og ro i haven.

Køkkenet her er en sand fornøjelse. Håndlavet luksus i din hverdag og efter traditionelle principper. Du får et køkken i særklasse, som du kan nyde at foreberede aftenens menu i. Her er der installeret Gaggenau hårde hvidevarer. Armaturer fra Dornbracht.

Optimal udnyttelse af udsigt i badeværelset på 1. sal. Et badekar, hvor du kan nyde mange dejlige timer med den absolut skønneste udsigt i Skåde Bakker. Badeværelset er i forlængelse af soveværelset på første sal.

Flot anlagt have

Haven er tegnet og anlagt af DesignHaver. De har udnyttet potentialet i de forskellige niveauer  på grunden. Fokus er på det naturlige dyrelivs trivsel, og haven kræver minimal vedligeholdelse. En have som rigtig kan nydes af din familie og dig. Fastboende egern kan endda opleves, og områdets hjorte kommer ofte forbi.

Ejendommen er lige nu til salg for 19.900.000 kr. Se flere billeder af Elsdyrvej 4.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side