Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Værditjek - Bestil salgsvurdering

Se hvad din bolig er værd - Få vurderet din bolig.

Huspriserne er opadgående i og omkring Aarhus, men hvor meget er dit hus eller din lejlighed egentlig værd? Skal du sælge eller bruge en vurdering til privat brug, så tilbyder vi en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig.

Kun en ejendomsmægler med fokus på dit lokalområde kan give dig helt præcis viden om boligmarkedet.

Hos Aarhus Mæglerne giver vi dig en stærk og professionel vurdering af din bolig. Vi ved, at boligens værdi er relevant for hele din samlede økonomiske situation, og vi vil tilbyde dig et overblik over værdien af din bolig. Du kan være i processen, hvor du overvejer at sælge din bolig, men fra at overveje at flytte fra din nuværende bolig og til at sætte til salg kan være lang og svær. Vi står til rådighed fra sidelinjen allerede tidligt i processen, og hvem ved, måske sælger vi din bolig uden annoncering.

Bestil en salgsvurdering

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Det siger vores kunder om os

Realistisk mægler, som arbejder på opgaven de har taget imod. Anbefales helt sikkert til andre.

Malene Hansen Lopdrup

Sælger af Silkeborgvej 16A, 8000 Aarhus C

Vi har fået en yderst kompetent, hjælpsom, tålmodig, rolig og behagelig behandling af hele salgsforløbet, som vi kun med stor glæde vil se tilbage på. Vi har været fuldstændig trygge og taknemmelige for det behagelige samarbejde og den fine dialog.

Sælger af Stokrosevej 4, 8330 Beder

Martine Marie og Henrik Jakobsen

Aarhus Mæglerne var et rigtig godt valg. Annonceringen og salget blev gennemført helt i overensstemmelse med vore ønsker. Vi vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne.

Familien Bengtson

Sælger af Egeskellet 51, 8340 Malling

Online markedsføring

Nå en større og mere præcis målgruppe
Læs mere

Hvad skal du have klar?

Hvad gør vi inden mødet, under og efter mødet
Læs mere

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin.
Se guide