Velkommen til Jonas Bojsen - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten velkommen-til-jonas-aarhus-maeglerne

Transfervinduet er lukket – Velkommen til Jonas Bojsen

Vi kan med glæde fortælle, at Jonas Bojsen starter med øjeblikkelig virkning hos os – og vi er meget spændte.

Vi har købt Jonas Bojsen fri af en konkurrenceklausul ved sin tidligere arbejdsgiver. Nu kan vi så byde ham velkommen i dag.

Jonas er en hamrende dygtig ejendomsmægler, og da han i sommer stoppede i sit gamle job, lå han i toppen af salg(listerne). Jonas brænder for at sælge boliger i og omkring Aarhus.

Indehaver Emil Kessel udtaler ”vi er meget tilfredse med at kunne tiltrække en kapacitet af Jonas’ kaliber

Indehaver Morten Eriksen tilføjer ”vi forventer, at Jonas glider direkte ind i startopstillingen, og I kan med glæde forvente at se Jonas på fremvisninger og vurderinger, når du er i kontakt med Aarhus Mæglerne”

Jonas Bojsen har erfaring med salg af boliger, rådgivning til kunder og salgsvurderinger. Det kan være ham, i møder, når i bestiller en vurdering eller fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Overvejer du at sælge din bolig – bestil en gratis salgsvurdering hos os.

Lidt om os

Aarhus Mæglerne er et ejendomsmæglerfirma med en kundebase, som dækker alle byer i og omkring Aarhus, inklusiv Skanderborg, Hørning, Galten og Hinnerup, med køb og salg af ejerlejligheder, villaer, rækkehuse og andelsboliger. Vi blev stiftet i 2013 af Morten Eriksen og Emil Nordlund Kessel, som begge har flere års erfaring fra mæglerbranchen. Morten og Emil skabte Aarhus Mæglerne for at bryde med de traditionelle kædemæglere, som har de samme løfter og samme arbejdsgange. Vi er et ungt team, og som vækster en del, hvorfor vi har fået en ny spiller med på holdet. Vil du se mere om teamet bag Aarhus Mæglerne? Så følg med her.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side