Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

12 PLANTER FOR BÅDE INDEKLIMAET OG DIT HELBRED

Vidste du, at planter ikke kun er flotte og dekorative i hjemmet, men at de også er luftrensende, giver et bedre indeklima og påvirker dit helbred positivt?

BEDRE INDEKLIMA

Grønne planter er med til at gøre dit indeklima bedre, fordi de producerer ilt. Planter renser luften for støvpartikler, CO2 og flygtige stoffer fra bl.a. møbler. Herudover giver planter også en højere luftfugtighed i hjemmet. Luftfugtigheden kan hæves med op til 15 %. Dette kan være ekstra gavnligt om vinteren, da luften her er mere tør. En højere luftfugtighed gør det også sværere for støvet at rotere rundt.

POSITIV PÅVIRKNING PÅ DIT HELBRED

Forskning viser, at vi bliver gladere af at have planter i hjemmet. Vi slapper bedre af og føler os bedre tilpas. Grønne planter virker afstressende, fordi den grønne farve har en beroligende effekt på os. Alt i alt betyder det, at grønne planter påvirker dit helbred positivt, og dette giver dig mindre sygedage på arbejdet.

    Indeklima - plante

HVILKE PLANTER SKAL DU VÆLGE?

Nogle planter er bedre end andre til at rense luften i dit hjem. Planter, som har mange blade, er gode luftrensere, da giftstofferne i rummet bliver optaget og neutraliseret gennem bladene. En tommelfingerregel lyder også, at jo større planten er, og jo hurtigere den vokser, jo bedre er plantens egenskab til at give et bedre indeklima.

12 PLANTER SOM ER GODE LUFTRENSERE:
 • Svigermors Skarpe Tunge/Bajonetplante (Sansevieria Trifasciata)
 • Aloe Vera
 • Stuebirk (Ficus Benjamina)
 • Afrikansk Dracæna/Drageblodstræ (Dracaena Deremensis)
 • Bregne (Neprolepis)
 • Edderkoppeplante/Væddeløber  (Chlorophytum Elatum)
 • Guldranke (Scindapsus Aureus/Epipremnum Aureum)
 • Guldpalme (Chrysalidocarpus Lutescens)
 • Fredslilje (Spathiphyllum)
 • Fiskebensplante (Calathea)
 • Småbladet Paraplytræ (Schefflera Arboricola)
 • Fingerphilodendron (Monstera Deliciosa)

Når du har piftet dit hjem op indvendig med flotte grønne planter, så kan du her få nogle gode råd til, hvordan du kan forbedre din bolig udvendig.

Vil du have flere nyheder, om hvordan du kan optimere din bolig? Udfyld dine oplysninger nederst på siden, og tilmeld dig vores nyhedsbrev

 • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail