5 gode grunde til ikke at sælge bolig selv - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten købe eller sælge selv

Sælge selv – 5 grunde til ikke at gøre det

1. Ejendomsmæglere har masser af erfaring

Overvejer du, om du skal købe eller sælge selv? Mæglere kender alt slang og jargon inden for ejendomsmæglerbranchen, og din mægler er uddannet til at tale og forstå sproget i den branche.

Derudover vil et boligsalg typisk kræve rapporter, opgørelser eller andre tekniske dokumenter, som du har svært ved at finde hoved og hale i. En ejendomsmægler har den ekspertise, du har brug for, så du får den bedste handel. Du undgår samtidig forsinkelser eller uforudsete fejl, som seriøst kan sætte rav i hele handlen.

2. De har sindssyge evner til at søge købere frem

Internettet er fantastisk, og du kan finde nærmest alt online. Med flere ejendomsmæglersider kan boligkøbere finde lige præcis den bolig, de ønsker. MEN ejendomsmæglere har endnu flere oversigter over boliger. Der vil være boliger, som er ledige men ikke aktivt markedsført, et såkaldt skuffesalg. En ejendomsmægler vil hjælpe dig med at finde køberen til din bolig.

BONUS: En god lokal mægler kender lokalområdet bedre, end du selv gør. Mægleren kan hurtigt fremskaffe forskellige priser ud fra dine scenarier – måske du vil prøve en pris af  eller du har travlt med at komme videre, så kan mægleren også sætte en skarp pris ud fra det. Ud fra dine behov får du en oversigt over dit boligsalg, så du kan

3. De kan tale dig for øre

Når du sælger en bolig, vil du møde forhandlinger. Hvis boligmarkedet begynder at rødgløde, vil de forhandlinger højst sandsynligt blive mere rødglødende. Du kan forvente at møde en masse konkurrence, hensynsløse taktikker og budkrig. Vil du ikke meget hellere have en kløgtig og professionel forhandler på din side til at ’seal the deal?

En mægler vil lave en købsaftale, som er til din fordel som sælger-

4. De kender alle

En ejendomsmægler vil nok ikke kunne vide alt, men han/hun vil gøre alt i deres magt for at kende alle, der kan hjælpe i processen for salg af bolig. Byggesagkyndige, fotograf til fotos og video, interiør designere, gartnere – listen bliver ved, og de er alle i mæglerens netværk, så brug dem.

5. De er dine kloge forældre/dataanalytiker/terapeut – alt samlet i en

Det med en ejendomsmægler: de skifter mellem mange forskellige roller. De er selvfølgelig sælgere, men de står for at tjene deres egen kommission. De kører konstant rundt og tjekker nye boliger til dig. De bruger deres egne penge på at sælge dit hjem, og de hjælper konstant uden beregning for at sikre dig den bedst mulige handel.

BONUS: De arbejder for dig dag og nat – hvad enten du har brug for mere information om boligen eller bare har brug for en at tale med, så du kan føle dig sikker i dit salg. Det er jo den største økonomiske (og følelsesmæssige) beslutning i dit liv og det, at guide dig igennem det, er ikke noget, mæglere tager let på. Vil du vide mere om boligsalg hos Aarhus Mæglerne, så følg vores guide her.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side