GUIDE: Hvorfor dit hus ikke solgte i første omgang? - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

GUIDE: Hvorfor dit hus ikke solgte i første omgang?

Trænger du til at komme videre og få boligen solgt – så læs med nedenfor.

10 grunde til at din bolig har svært ved at blive solgt

  1. Prisen er for høj
  2. Tobaksrøg indenfor
  3. Kæledyr
  4. Indelukket klima
  5. Manglende oprydning
  6. Stilforvirring
  7. For mange møbler på få kvadratmeter
  8. Billederne af din bolig fremstår ikke gode nok
  9. Du er personligt ikke klar til salg
  10. Gør dit hus salgsklar med neutrale løsninger

Du er ikke klar til at sælge – Følelserne i spil

Hos Aarhus Mæglerne er vi godt klar over, at der er mange følelser forbundet med at sælge sin bolig. Det kan somme tider være en hindring for salget, hvis du ikke føler dig klar til at komme videre og udleve nye boligdrømme. Følelser kan ubevidst skubbe dig i den modsatte retning, hvis du ikke føler dig klar til boligsalg. Et godt råd: Det er bedre at erkende det og tage din bolig af markedet, hvis du ikke føler dig klar til en hushandel.

Førstehåndsindtryk er altafgørende

Boligen skal kunne sælge sig selv. Derfor er førstehåndsindtrykket særligt vigtigt hos køberne af din bolig. Et godt råd fra Aarhus Mæglerne ”Sørg for at din bolig fremstår præsentabel og ryddelig både indvendigt og udvendigt”. Måske er din bolig ikke blevet solgt, fordi boligen ikke er neutral nok. Fremstår den ikke tiptop klar til fremvisninger og åbent hus-arrangementer sælger det ikke. En boligfremvisning præges i høj grad af sanseindtryk. Derfor bemærker køber med det samme indeklimaet. Sørg for at få luftet godt ud, og undgå en indelukkethed og dårlig lugt af blandt andet tobak. Godt tip: Husk at vis, hvor attraktiv din bolig er!

Hent vores gratis sælgertips

Prisfastsættelse

Det er vigtigt, at prisfastsættelsen af din bolig er realistisk, da det kan føre til et hurtigere salg. Det øger interessen hos køberne, hvis prisen er skarp fra start. Her kan du med fordel selv lege potentiel køber inden dit hussalg. Spørg dig selv ”hvad er jeg selv villig til at betale for min bolig?” Du kan med fordel få venner eller familie til at se på din bolig med kritiske øjne. Lyt til hvilke fordele/ulemper, de mener, vil påvirke dit hussalg. Måske de spotter noget, som gør, at din bolig ikke solgte i første omgang.

Hvordan er dit hjem indrettet?

Er der nok rummelighed i dit hjem? Får du skabt et levende hjem, hvor køber har mulighed for identifikation. Sørg for at minimere støjen samt stilforvirring i din bolig. Det er en fordel, hvis boligen fremtræder med nogle behagelige dufte. Har du udnyttet boligens kvadratmeter bedst muligt? Det er ikke spændende for køber at træde ind i en bolig, hvor de får fornemmelsen af, at der mangler plads. Samtidig har billeder stor betydning for hussalget. Størstedelen søger boliger på nettet. Derfor er det vigtigt at fange interessen hos køberne fra start.

Læs også: Bevar værdien i din bolig

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side