Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Salgsvurdering ved nyt boligbehov

Står du over for en familieforøgelse eller mangler du mere plads? Dit hjem har følelsesmæssig og praktisk værdi for dig – vi vil gerne hjælpe med at finde den værdi i et nyt hjem.

Når behovet for en ny bolig melder sig, er der mange ting, der skal tænkes ind. Vi kan hjælpe dig ud fra din økonomi og dine ønsker. Vi kommer gerne tidligt i processen og giver dig et nemt og overskueligt overblik over din økonomiske situation, så du ved, hvad du kan handle for. Du forpligter dig ikke til noget hos os.

Lad os komme ud tidligt i processen, og sammen kan vi lægge en plan for, om du skal sælge først eller finde din drømmebolig først. I fælleskab vil vi opsætte en gameplan for dig og din fremtid. Foruden at sælge din bolig er vi også din købermægler og kender alt til områderne i og omkring Aarhus.

Vi kender naboen og genboen til naboen. Vi står klar til at hjælpe dig med søgninger, gennemgang af huse og det juridiske efterspil. Det betyder ingen udgift til boligadvokat. Vi aftaler pris efter hvor meget assistance, du ønsker.

Er du både køber og sælger tilbyder vi en gratis gennemgang af dit kommende hus. Vil du have en nærmere analyse af prisniveau og salgbarhed, så læs mere her hvordan vi hjælper dig til et Bedre Boligkøb. Vi gør en dyd ud af at give dig den bedst mulige service. Lad os hjælpe dig i et tempo, der passer dig. Kontakt os allerede i dag

Bestil en salgsvurdering

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Vi samler på glade kunder

Vi brugte Aarhus Mæglerne til salg af vores hus, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. De har en gejst og et gåpåmod, som er helt perfekt. Respekterer, at man stadig bor i huset, og samler fremvisningerne, så der er mindst mulig gene.

God tilbagemelding, god opfølgning - helt igennem et godt team, som jeg varmt kan anbefale.

Helle Nedergaard Wistoft

Sælger af Allégårdsvej 5, 8230 Åbyhøj

i oplevede, at Aarhus Mæglerne var ekstrem professionelle og leverede over det forventlige. Stor ros til alle mand!

Katrine Lindrup Grunnet & Martin Guldmann Nielsen

Sælger af Veilgårdsparken 208, 8340 Malling

Vi har fået en yderst kompetent, hjælpsom, tålmodig, rolig og behagelig behandling af hele salgsforløbet, som vi kun med stor glæde vil se tilbage på. Vi har været fuldstændig trygge og taknemmelige for det behagelige samarbejde og den fine dialog.

Martine og Henrik Jakobsen

Sælger af Stokrosevej 4, 8330 Beder

Online markedsføring

Nå en større og mere præcis målgruppe
Læs mere

Hvad skal du have klar?

Hvad gør vi inden mødet, under og efter mødet
Læs mere

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin.
Se guide