Nyt boligbehov - Bestil salgsvurdering hos Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering ved nyt boligbehov

Står du over for en familieforøgelse eller mangler du mere plads? Dit hjem har følelsesmæssig og praktisk værdi for dig – vi vil gerne hjælpe med at finde den værdi i et nyt hjem.

Når behovet for en ny bolig melder sig, er der mange ting, der skal tænkes ind. Vi kan hjælpe dig ud fra din økonomi og dine ønsker. Vi kommer gerne tidligt i processen og giver dig et nemt og overskueligt overblik over din økonomiske situation, så du ved, hvad du kan handle for. Du forpligter dig ikke til noget hos os.

Lad os komme ud tidligt i processen, og sammen kan vi lægge en plan for, om du skal sælge først eller finde din drømmebolig først. I fælleskab vil vi opsætte en gameplan for dig og din fremtid. Foruden at sælge din bolig er vi også din købermægler og kender alt til områderne i og omkring Aarhus.

Vi kender naboen og genboen til naboen. Vi står klar til at hjælpe dig med søgninger, gennemgang af huse og det juridiske efterspil. Det betyder ingen udgift til boligadvokat. Vi aftaler pris efter hvor meget assistance, du ønsker.

Er du både køber og sælger tilbyder vi en gratis gennemgang af dit kommende hus. Vil du have en nærmere analyse af prisniveau og salgbarhed, så læs mere her hvordan vi hjælper dig til et Bedre Boligkøb. Vi gør en dyd ud af at give dig den bedst mulige service. Lad os hjælpe dig i et tempo, der passer dig. Kontakt os allerede i dag

Bestil salgsvurdering

Er vi lokalkendte nok?

Følg link for at se, hvad vi senest har solgt nær dig. Vi har mange års erfaring med at sælge boliger både som Aarhus Mæglerne og tidligere fra kædebutik. Find din by på, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig. Vi kender dit lokalområde. Vi vil arbejde benhårdt for at sælge din bolig på den kortest mulige tid, til den bedst mulige pris. Det giver dig en masse fordele ved dit boligsalg af villa, rækkehus, ejerlejlighed, grund eller andelsbolig. Find din by på kortet