Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

SÅDAN FÅR DU NEMT PIFTET DIT KØKKEN OG BAD OP

Går du med tanker om at sætte din bolig til salg? Ikke nødvendigvis lige nu, men måske i den nærmeste fremtid, så har vores ejendomsmæglere nogle gode råd til, hvordan du kan øge værdien i din bolig og samtidig øge chancen for et hurtigt salg.

Vi ser ofte, at en renovering af køkken og badværelse kan have en positiv effekt på boligens værdi. Det er nemlig to rum, som kan være rigtige omkostningsfulde at sætte i stand, men heldigvis kan lidt udskiftning her og der sammen med en klat maling kan gøre underværker.

Lige nu er den nordiske stil populær i mange hjem. Det ser vi også i nybyggerierne i de forskellige byer. Vi ser en tendens til, at mange ønsker et lyst køkken alrum, som skaber plads til hele familien. Det lyse udtryk går igen ude på badeværelset. Mange af elementerne i et badeværelse kræver dog en autoriseret håndværker, men der er er dog fortsat nogle gør-det-selv-ting, som du nemt selv kan ændre. Selvom det er af ældre dato, så frygt ej. Her under får du nemlige otte nemme og enkelte løsninger, som kan gøre en kæmpe forskel.

8 gode råd:

  • Bordplade: Den må gerne stå friskt i udtrykket. Fx er det træ, så slib den, er det stål så få den pudsede osv.
  • Låger: Hvis de er ældre og slidte, så kan det være en idé at få malet eller lakeret i en lys farve
  • Greb: Måske kan det være en ide at udskifte, hvis det kan give et nyt look
  • Hårde hvidevarer: Skal fungere på overtagelsesdagen, så sørg for at alt virker som det skal
  • Afbrydere: Udskift evt. rammerne, hvis de fremstår slidte
  • Fuger: Hvis der er slidte fuger, så udskift dem
  • Vandhane: Afkalkning, så den kommer til at fremstå ny og pæn (evt. udskiftning hvis den er meget slidt)
  • Vægge/fliser: Mal vægge og umoderne fliser i neutrale lyse farver

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 70 70 79 61 eller bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Her kommer vi gerne med råd og vejledning til, hvordan du kan forøge værdien af netop din bolig.

Vi kan dog allerede afsløre nu, at det ikke kun er standen på køkken og bad der kan have en indvirkning på værdien af din bolig. Du kan nemlig også læse mere omkring, hvordan udvendige forbedringer kan være med til at påvirke din boligværdi positivt.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail