Skal jeg sætte til salg i vintermånederne?
Menu 70 70 79 61
Til oversigten sætte til salg i vintermånederne

Skal jeg sætte til salg i vintermånederne?

Ja, hvorfor skulle du ikke det. Vinter, forår, sommer, efterår – boligkøbere er der nok af.

Kan jeg sælge min bolig i vintermånederne? Et spørgsmål vi møder ofte her i branchen. Potentielle sælgere i markedet er ofte i tvivl, om de skal sætte til salg i vintermånederne, da der altid tales om at det rigtige salg af boliger sker i foråret.  De mener ikke, at de kan sælge deres hus eller lejlighed i den her tid. De vil gerne undgå for lang liggetid, hvorfor de hellere vil vente til foråret. Hvorfor skulle der ikke være lige så mange interesserede købere i alle andre måneder.

Vores tilgang til markedet er, at der er en god mængde købere hele året rundt. De er ligeså sultne i vintermånederne, som de er andre måneder på et år.

Samtidig kan der være færre boliger til salg i vintermånederne og dermed flere interesserede købere til din bolig. Det er jo en bonus i sig selv, og din bolig vil få mere opmærksomhed end f.eks. i foråret, hvor der ofte kommer et boom af boliger til salg i markedet.

Vi har en konjunktur i markedet lige nu, som er enormt positiv og i opadgående retning. Der er et lavt renteniveau, og der er en masse efterspørgsel på boligmarkedet. I bund og grund handler det om, at der er en masse købere i hele vinterperioden, og de er sultne efter måske lige din bolig.

Så vores råd er at sætte til salg året rundt, også i vintermånederne.

Der er mange gode grunde til hvorfor det er godt at sælge i 2020.

Læs hvorfor her

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side