Adelgade 35B, 8660 Skanderborg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 137 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke B

Opført/Ombygget 1925/1996

Adresse

Adelgade 35B, 2 8660 Skanderborg

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.995.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.705 kr.
  • Sagsnummer 0862
  • Boligareal 137 m²
  • Etager 1

Beliggenheden er kun få minutter fra skoven og søen, som danner rammerne til denne festival. Her får du rigtig meget plads, udsigt, terrasse, parkeringsmuligheder og alt sammen til en forrygende skarp pris. Lejligheden ligger i ejendommens øverste etage (2. sal + udnyttet loftsrum på ca. 30m2) i en særdeles charmerende og nostalgisk ejendom midt i Skanderborg. Her er ligeledes tæt på indkøb, cafeer og byens øvrige tilbud.

Indretningen er meget spændende, og for den rette kan blive det rene liebhaveri. Omdrejningspunktet i lejligheden er absolut stuen med sine flotte plankegulve, brændeovn til de kolde vinteraftener samt de frilagte bjælker. Her er kig til 2 store rum på en hems, som er oplagt til kontor, TV-stue eller spillerum for de frække unge.

På en de dejlige sommeraftener kan døren til lejlighedens terrasse åbnes og grillmad og en flaske vin kan nydes samtidig med udsigt til sø og skov. Halvdelen af terrassen er overdækket, så de danske regnvejrsdage også kan nydes. I stueplan er der 2 gode værelser - det ene med faste skabe, et stort badeværelse med bruseniche samt et lyst og godt køkken.

Ejerforeningen ejer en parkeringsplads bagved ejendommen, hvor der er gode muligheder for parkering. Endvidere er der et grønt område som også kan nydes. I ejendommen er der både erhverv og beboelse, og ejerforeningen er velfungerende og generelt er ejendommen i en god stand.

Vi glæder os rigtig meget til at vise en super spændende lejlighed til dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 44 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 55 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Skanderborg

skanderborg-kulturhusetskanderborg-centerskanderborg-stationskanderborg-midtbyskanderborg-soeskanderborg-soe

Skanderborg er en virkelig dejlig by med masser af kreativitet og aktivitet. Byens hovedgade, Adelgade, er et dejligt centrum for folk i Skanderborg med butikker på begge sider.

Skanderborg er i rivende udvikling med nye boligprojekter, som tiltrækker flere og flere børnefamilier, da byen kan tilbyde de nødvendige indkøb, skoler, dagsinstitutioner osv. plus det hyggelige liv inde i centrum, så man ikke behøver at køre helt ind til Aarhus for at få et hyggeligt caféliv.

Der er gode togforbindelser til og fra Aarhus på kun 15 min., så man kan nemt arbejde inde i Aarhus, men nyde lidt mindre byliv i privaten. Skanderborg huser også hvert år, en uge i August, SmukFest, der bringer masser af liv og aktivitet til Skanderborg.

Stilling

skole-stillingStilling søstilling fodboldStillingStillingSkilt i Stilling

Stilling er en eftertragtet lille by i Skanderborg kommune. Byen har skole, indkøb, offentlig transport, og du kan hurtigt komme ind til Skanderborg for at opleve byens centrum med hyggelige cafeer og butikker.

Byen er især eftertragtet blandt børnefamilier, idet den byder på gode områder til børnefamilier. Der er lukkede stisystemer, så det er sikkert for dine børn at cykle rundt i fritiden eller til og fra skole.

Stilling har flotte naturskønne områder næsten lige uden for døren til cykling og/eller gåture, og især Solbjerg Sø er tæt ved. Du får et idyllisk hjem med naturskønne områder tæt på.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere