Skanderborgvej 216, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 54 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1956

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Skanderborgvej 216, st. th, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 499.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.093 kr.
  • Sagsnummer 260000051
  • Boligareal 54 m²
Del denne bolig

GRATIS HUSLEJE I HELE 2023 // Andelsbolig med altan i Viby J

Denne andelsbolig, beliggende i Viby, byder på den perfekte beliggenhed tæt på alle dagligdagens fornødenheder og Vibys mange tilbud. Boligen ligger i gåafstand fra Viby Skole, diverse institutioner, Erhvervsakademi Aarhus og Viby Centrets mange butikker og spisesteder.
 
Boligen har en fantastisk plantegning med et værelse direkte op af stuen, et badeværelse i gangen og et køkken i forlængelse heraf. Køkkenet er udskiftet i 2019 og står i rigtig skarp og pæn stand, med hårde hvidevarer i høj kvalitet. Stuen er rummelig og har plads til et sofa-arrangement samt et spisebord. Den har et flot lysindfald fra vinduespartiet.
 
Til lejligheden hører en stor og flot altan, som grænser op til boligens fælles grønne arealer, hvilket giver mange muligheder for fællesarrangementer om sommeren. Til ejerforeningen hører tre lukkede carporte, som er til fri benyttelse for beboerne. Derudover er der et kælderrum tilknyttet til opbevaring af diverse.
 
Andelsboligen er trukket væk fra Skanderborgvej, hvilket betyder, at man er skånet for trafikstøj. Derudover grænser den op til atletikbanen, hvilket betyder, at man er et stenkast fra daglig motion.
 
Aarhus Centrum er også nemt tilgængeligt via en kort cykeltur. Infrastrukturen fra boligen er fordelagtig, med letbanestop, Viby Station inden for 1 km, gode busforbindelser og kun 2 minutters kørsel til motorvejen.
 
Lyder dette som noget for dig? Kontakt os for en fremvisning af denne skønne andelsbolig.

Lignende boliger

Type Andelsbolig

Kontantpris 675.367 kr.

Boligareal 50 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere