Tåstrupvej 112, 8462 Harlev J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 171 m²

Grundareal 567 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 1917/2012

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Tåstrupvej 112, 8462 Harlev J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.698.000 kr.
  • Udbetaling 185.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.633 kr.
  • Sagsnummer 260000132
  • Boligareal 171 m²
  • Grundareal 567 m²
  • Garageareal 80 m²
Del denne bolig

Stor flot og gennemrenoveret familievilla - lige udenfor Aarhus

I Tåstrup ved Harlev finder man denne gennemrenoverede ejendom på hele 171 kvm. Stueetagen byder på en stor stue forbundet med køkken/alrum hvor der er direkte adgang til haven. Derudover en stor entre/bryggers og badeværelse. På ejendommens overetage finder man 5 gode værelser og et stort badeværelse.  
 
På begge etager er der flotte trægulve i sildebensmønster og hele huset er med gulvvarme. Det hele bærer præg af godt materialevalg, moderne løsninger og veludført håndværk.
 
Ejendommen byder på en stor garage med masser af plads til både bil og værksted og en stor have med terrasse.  
 
Tåstrup er i dag vokset sammen med Harlev som tilbyder et lille butikstorv med gode indkøbsmuligheder og direkte bus til Aarhus. Der er hurtig adgang til motorvej i alle retninger  
 
I Harlev finder man også en god skole med svømmehal, et aktivt idrætsliv og alle andre fornødenheder.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 4.798.000 kr.

Boligareal 168 m²

Type Villa

Kontantpris 3.298.000 kr.

Boligareal 140 m²

Type Villa

Kontantpris 4.198.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Villa

Kontantpris 5.698.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 213 m²

Type Villa

Kontantpris 5.695.000 kr.

Boligareal 149 m²

Harlev

Harlev BibliotekNetto HarlevHarlevHarlevNæshøjskolenMeny Harlev

Harlev er den naturskønne by tæt ved Galten og ikke langt fra Aarhus. Harlev er især populær for mange børnefamilier pga. sin beliggenhed, boligtyper og boligpriser.

Byen har gode muligheder, hvis man ønsker at slå sig ned som familie. Der er mange naturskønne områder til gode ture på gåben eller på cykel.

Det er en charmerende landsby med et aktivt lokalmiljø. Der er gode busforbindelser fra Harlev til Aarhus, og ca. 20-25 minutter i bil ind til Aarhus. Du finder også skoler, indkøb, dagsinstitutioner, restauranter, og naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere