Krekærtoften 76, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 129 m²

Grundareal 183 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2018

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Krekærtoften 76, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.692 kr.
  • Sagsnummer 260000166
  • Boligareal 129 m²
  • Grundareal 183 m²
Del denne bolig

Enderækkehus i børnevenligt område

Drømmer I om en moderne og indflytningsklar rækkehus, hvor der er et minimum af vedligeholdelse? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Krekærtoften 76 i Malling for jer.
Rækkehuset er opført i 2018, og boligen er derfor skabt med øje for lyset som et gennemgående tema, hvor store vinduespartier lukker lys ind på alle tre forskudte plan. Boligens tre plan giver masser af liv til rumoplevelse.
 
Med villaens skønne placering i et roligt villakvarter i Malling er I omkranset af stisystemer, så hele familien trygt kan færdes omkring. Malling er et dejligt sted at bo, hvor der er masser af sport- og fritidsaktiviteter samt butikker og hyggelige spisesteder. Fra rækkehusets placering har I kort til alle hverdagens gøremål. I har fx blot 5 minutters gåafstand til Netto, mens den lokale skole og dagsinstitutioner kun ligger 2 kilometer fra boligen. I er samtidig tæt ved de lokale busforbindelser fra Bredgade samt det lokale letbanestop, og der er nem adgang til motorvejen.
 
Boligen byder jer velkommen til en rummelig entré, hvor der er god plads til overtøjet. Fra entréen træder man ind i det hyggelige køkken/alrum med plads til stor spisebord dog lille tv-stue. Fra køkken/alrummet er der udgang til terrassen, og da nr 76 er en enderække for man fornemmelsen af luft og flotte omgivelser. Fra leverummet går der et niveau op, hvor der er to gode værelser og et stor badeværelse med dertilhørende vaskesøjle.Går man så et niveau op er der to værelser og boligens nr. 2 badeværelse. Det vil sige at du her kan købe et rækkehus med hele fire soveværelser og to badeværelser
 
Dette rækkehus er for jer, som ønsker et moderne, indflytningsklart hjem, hvor I er tæt ved hverdagens gøremål i et roligt nærmiljø. Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Krekærtoften 76 for jer.

Lignende boliger

Type Rækkehus

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 154 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.075.000 kr.

Boligareal 72 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.898.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 112 m²

Åbent hus Søndag d. 08/10 kl. 11:00 - 11:30

Type Rækkehus

Kontantpris 3.499.000 kr.

Boligareal 147 m²

Åbent hus Søndag d. 08/10 kl. 10:15 - 10:45

Type Rækkehus

Kontantpris 2.699.000 kr.

Boligareal 115 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere