Horsensvej 149, 8660 Skanderborg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 123 m²

Grundareal 929 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1939

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Horsensvej 149, 8660 Skanderborg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.148.000 kr.
  • Udbetaling 60.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.188 kr.
  • Sagsnummer 260000173
  • Boligareal 123 m²
  • Grundareal 929 m²
  • Kælderareal 75 m²
Del denne bolig

Bolig i hyggelige Tebstrup

Drømmer I om en bolig, der er omgivet af smuk natur, mens I kan nyde godt af et trygt nærmiljø, hvor I har kort til alle hverdagens gøremål samt E45? Så se med her.
Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Horsensvej 149 i Tebstrup for jer.
 
Villaen blev opført i 1939 og byder på 123 kvm bolig samt en 75 kvm kælder, der giver rigeligt med plads til familien at boltre sig på. Boligen er i 3 plan, hvor I finder entré, badeværelse, køkkenalrum/stue i stueetagen, to værelser samt en skunk på 1. salen, mens kælderen byder på to disponible rum, badeværelse, fyrrum samt et bryggers.Køkkenet er velholdt og er med træelementer, mens I har god skabs- og bordplads, der giver mulighed for familien til at samles om hverdagens madlavning. I forlængelse af køkkenet kan I passende have spisebordet stående, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves. Alrummet er boligens hjerterum, hvor der er plads til at familien kan samles i de blødere lag foran brændeovnen, når aftenen har brætspil eller filmhygge på programmet. Alrummet har et dejligt lysindfald fra vinduespartierne, der inviterer lyset ind og skaber en afslappende stemning. Fra alrummet har I udgang til boligens terrasse. På den sydvestvendte terrasse kan I nyde masser af sol i løbet af dagen, mens I kan tænde op under grillen på de lune sommeraftener.Boligens to badeværelser er begge med brus og lyse klinker, mens håndvaskene er placeret i skabsarrangementer med god opbevaringsplads. På 1. salen finder I de to værelser, der begge er med trægulv og har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Det store værelse, som evt. kan deles til to værelser, har udgang til svalegangen, hvor morgenkaffen kan nydes til et roligt udsyn over haven og skoven. Kælderen byder på mange anvendelsesmuligheder. Den nuværende ejer har fx indrettet kælderens gode plads med både opbevaringsrum, bar, et soveværelse samt et stort bryggers, hvor der er plads til vaskesøjle.Endvidere byder boligen på en skøn have, der prydes af fine buske og bede, mens den store plæne inviterer til masser af boldspil og leg.
 
Tebstrup er en dejlig by, der ligger mellem Skanderborg og Horsens. Byen byder på et aktivt lokalsamfund, hvor I finder både vuggestue, børnehave, skole og indkøb. Med boligens dejlige placering kan børnene fx cykle til Ejer Bavnehøj Skolen på blot 5 minutter, og hvis I har glemt mælken til aftensmaden, så ligger den lokale Dagli’Brugsen blot en gåtur på 4 minutter væk. Området byder på et skønt terræn til gåture, hvor I fx finder Skanderborg Sø og Danmarks 2 højeste punkt ved Yding Skovhøj. Fra boligen har I blot få minutters kørsel før I rammer E45, mens der skråt overfor ejendommen kører busser til både Horsens og Skanderborg.Denne bolig er for jer, der drømmer om en bolig, hvor I har mulighed for at sætte jeres eget præg, mens I får god plads på en placering, der giver jer alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Horsensvej 149 Tebstrup for jer.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.698.000 kr.

Boligareal 171 m²

Type Villa

Kontantpris 4.798.000 kr.

Boligareal 168 m²

Type Villa

Kontantpris 3.298.000 kr.

Boligareal 140 m²

Type Villa

Kontantpris 4.198.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Villa

Kontantpris 5.698.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 213 m²

Skanderborg

skanderborg-kulturhusetskanderborg-centerskanderborg-stationskanderborg-midtbyskanderborg-soeskanderborg-soe

Skanderborg er en virkelig dejlig by med masser af kreativitet og aktivitet. Byens hovedgade, Adelgade, er et dejligt centrum for folk i Skanderborg med butikker på begge sider.

Skanderborg er i rivende udvikling med nye boligprojekter, som tiltrækker flere og flere børnefamilier, da byen kan tilbyde de nødvendige indkøb, skoler, dagsinstitutioner osv. plus det hyggelige liv inde i centrum, så man ikke behøver at køre helt ind til Aarhus for at få et hyggeligt caféliv.

Der er gode togforbindelser til og fra Aarhus på kun 15 min., så man kan nemt arbejde inde i Aarhus, men nyde lidt mindre byliv i privaten. Skanderborg huser også hvert år, en uge i August, SmukFest, der bringer masser af liv og aktivitet til Skanderborg.

Stilling

skole-stillingStilling søstilling fodboldStillingStillingSkilt i Stilling

Stilling er en eftertragtet lille by i Skanderborg kommune. Byen har skole, indkøb, offentlig transport, og du kan hurtigt komme ind til Skanderborg for at opleve byens centrum med hyggelige cafeer og butikker.

Byen er især eftertragtet blandt børnefamilier, idet den byder på gode områder til børnefamilier. Der er lukkede stisystemer, så det er sikkert for dine børn at cykle rundt i fritiden eller til og fra skole.

Stilling har flotte naturskønne områder næsten lige uden for døren til cykling og/eller gåture, og især Solbjerg Sø er tæt ved. Du får et idyllisk hjem med naturskønne områder tæt på.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere