Nymarksvej 50, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Nedlagt landbrug

Boligareal 194 m²

Grundareal 17394 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke E

Opført/Ombygget 1912

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Nymarksvej 50, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Nedlagt landbrug
  • Kontantpris 4.498.000 kr.
  • Udbetaling 225.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.856 kr.
  • Sagsnummer 260000266
  • Boligareal 194 m²
  • Grundareal 17.394 m²
Del denne bolig

Drømmer I om at eje en landejendom med god plads til dyrehold, og som ligger tæt på hverdagens anliggender, så læs med her.

Her får man en unik landejendom i naturskønne omgivelser, som ligger sidst på den lukkede vej, Nymarksvej. Herfra er der ikke længere end en kort cykeltur henover den nye Giber-ringvej, før du er i Mårslet og ved Mårslet Skole.
 
Med ejendommen følger også små to hektar jord, som giver frihed til havearbejde og kreative projekter som f.eks. en hestefold. Ejendommen har også en stor staldbygning, hvor der både er plads til opbevaring samt tre pladser til hestehold. Derfor er der masser af plads til at leve det idylliske landliv uden at ofre nærheden til Mårslet bys faciliteter.
 
Såfremt man ikke er til hestehold, anslås det, at de tre hestebokse kan lejes ud til ca. kr. 1.500 om måneden pr. boks.
 
Indendørs byder stuehuset på en entré, som sammen med køkkenet og badeværelset er blevet renoveret i 00'erne, hvilket giver god komfort. De tre rum samt stuen har desuden gulvvarme installeret, hvilket giver varme fødder hele året rundt. Længere henne i huset er der et godt opholdsrum, hvor man kan sidde i ro og nyde en god bog. Efter opholdsrummet er der husets rummelige stue, som fører direkte ud på den overdækkede terrasse. Herfra kan man nyde morgenkaffen eller afslapning efter en lang dag.
 
Går man en etage op, finder man husets andet toilet samt to gode, rummelige værelser, hvor der ligeledes er udsigt til naturen.
 
Alt i alt er denne landejendom en ægte perle med masser af muligheder og plads til dyreejere og dem, der sætter pris på naturens skønne omgivelser. Med de moderne opdateringer, en indbydende atmosfære og rigelig plads er dette en drøm, der venter på at blive set.

Lignende boliger

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere