Nattergalevej 11, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 110 m²

Grundareal 521 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1976

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Nattergalevej 11, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.198.000 kr.
  • Udbetaling 110.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.680 kr.
  • Sagsnummer 260000302
  • Boligareal 110 m²
  • Grundareal 521 m²
Del denne bolig

Et ideelt familie rækkehus med en praktisk beliggenhed i Hørning.

Hjertelig velkommen til det ideelle familie rækkehus med en praktisk beliggenhed i Hørning, kun 15 minutters kørsel uden for Aarhus. Rækkehuset er praktisk placeret, idet den er trukket væk fra Skanderborgvej og samtidig ligger på en rolig og lukket vej, hvilket betyder, at du undgår støjende køretøjer. Med denne beliggenhed har du kort afstand til naturens skønhed, der byder på marker, legepladser og sportsfaciliteter.
 
Hverdagens bekvemmeligheder udgør ikke en udfordring for dig, der ønsker at slå dig ned her. Du har nem adgang til skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og ikke mindst offentlig transport, som giver dig nem forbindelse til både Aarhus, Skanderborg og Hinnerup. Dette åbner op for gode muligheder for shoppingture i weekenden.
 
Når du træder ind i boligens entre, vil du mærke dens varme og charme. Med tre fine værelser har du god mulighed for at få din familie til at føle sig hjemme. boligen tager også hånd om hverdagens travlhed med både et badeværelse og et toilet, der gør de daglige rutiner nemmere.
 
Køkkenet er i åben forbindelse til den hyggelige stue og spisestue, hvilket giver en mere rummelig fornemmelse og samtidig udnytter pladsen fuldt ud. Fra spisestuen træder du ud i den dejlige udestue, hvor man kan fordybe sig i en god bog eller nyde en stille aften. Boligens terrasse ligger i forlængelse af udestuen, her kan man samle familien til forskellige udendørs familiearrangementer med både grill og hygge. Med en fin have kan børnene få lov til at lege, mens de voksne sludrer.
 
På ejendommen finder du også en rummelig carport, der bidrager positivt til boligens æstetik og beskytter dit køretøj mod Danmarks vejr og vind.
 
Denne bolig skal opleves i virkeligheden, og derfor står vi klar ved Aarhus Mæglerne til at fremvise Nattergalevej 11 i Hørning.

Lignende boliger

Type Rækkehus

Kontantpris 2.075.000 kr.

Boligareal 72 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.848.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 112 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.898.000 kr.

Boligareal 129 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 3.498.000 kr.

Boligareal 153 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere