Malling Bjergevej 89, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Boliglandbrug

Boligareal 225 m²

Grundareal 27970 m²

Rum/Værelser 9

Energimærke C

Opført/Ombygget 1910/1998

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Malling Bjergevej 89, 8340 Malling

  • Ejendomstype Boliglandbrug
  • Kontantpris 10.995.000 kr.
  • Udbetaling 550.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.465 kr.
  • Sagsnummer 260000441
  • Boligareal 225 m²
  • Grundareal 27.970 m²
  • Kælderareal 32 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Malling Bjergevej

Malling Bjergevej 89 
Fantastisk  landsted midt i Malling Bjerge med panoramaudsigt over Samsø, Tunø og Norsminde Fjord.
Her får du den smukkeste solopgang over havet.
 
Ejendommen består af 2 boliger samt 1 erhvervsbolig.
Ideel til 2 familier.
Desuden er der 8 hestebokse, lade og 5 tdl jord.
 
En ejendom der skal opleves!
 
Med en hverdag i denne skønne ejendom, står I hver dag op til en følelse af ro, hvor I kan nyde den smukke omkringliggende natur.
Ejendommen blev opført i 1910, men har sidenhen gennemgået omfattende renoveringer, så boligen i dag har et lyst, og moderne udtryk med flere unikke detaljer, som gør hverdagen helt speciel. 
Stuehuset består af  225 kvm.I stueetagen findes 2 værelser, 1 kontor, og 1 stort nyere badeværelse, køkken-alrum med udgang til stor terrasse, med den flotteste udsigt.
På 1. sal findes et værelse, et badeværelse, samt en stor stue med udgang til tagterrasse. 
Hjemmets flotte køkken-alrum er nyere med hvide elementer samt masser af skabs- og bordplads, der indbyder til nærvær og hygge samtidig med du kan nyde udsigten over bjergene og havet igennem de store vinduespartier.Desuden er der udgang til den store sydvendte terrasse, hvor I kan nyde masser af sol i løbet af dagen. Her kan I tænde op under grillen, drikke 1 glas vin, og stadig nyde panoramaudsigten. 
Det store badeværelset I stueetagen er fra 2022, indeholder 2 vaske, separat bruseniche samt karbad og udgang til terrasse, hvor der også er bruser. 
De 2 store værelser er med trægulv og har naturligt lysindfald fra vinduerne. 
En flot trappe fører fra stueetagen op til 1. sal, hvor I træder ind i en store stue. Her er der charmerende detaljer, som loft til kip med synlige bjælker, der giver masser af luft i rummet. Fra stuen er der udgang til en hyggelig østvendte tagterrasse med masser plads til at nyde solopgangen over havet,1. sal byder yderligere på et stort soveværelse, med masser af skabsplads, samt et lækkert badeværelse med spa. 
 
Bolig nr.  2. er 134 kvm. indeholder stort køkken-alrum, 2 værelser, samt 1 stor stue på 1 sal med udsigt og bjergene og havet. Fra stuen er der udgang til en hyggelig østvendte tagterasse. samtidig findes der en fin lukket terasse med udsigt.Giver en indtægt på 8000,- kr. pr. md. 
Erhvervsboligen er 116 kvm. indeholder 2 kontorer, og konferencerum, samt køkken og bad. 
 
Med boligens skønne placering, på en stille vej udenfor Malling, giver ejendommen den perfekte kombination af landlig idyl med omgivelser som skov, mark og strand indenfor få km., I har kun 2,3 kilometer til Malling, hvor I finder både SuperBrugsen, Fakta, skole, daginstitutioner, samt hyggelige spisesteder.Køreturen til Århus kan klares på 15 min.I finder desuden gode off. transportmuligheder til Aarhus C med byens letbanestop og hyppige busforbindelser.
 
Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis ejendommen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Malling Bjergevej 89 for jer.

Lignende boliger

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere