Grønhøjvej 6C, 8382 Hinnerup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus med ejerlejlighedsstatus

Boligareal 96 m²

Grundareal 1016 m²

Rum/Værelser 12

Energimærke B

Opført/Ombygget 1987

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Grønhøjvej 6C, 8382 Hinnerup

  • Ejendomstype Rækkehus med ejerlejlighedsstatus
  • Kontantpris 2.195.000 kr.
  • Udbetaling 110.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.932 kr.
  • Sagsnummer 260000548
  • Boligareal 96 m²
  • Grundareal 1.016 m²
  • Etager 2
Del denne bolig

Indflytningsklart rækkehus i det populære Søften

Dette charmerende rækkehus byder på en række attraktive træk, som gør det til et ideelt hjem for både singler og familier. 
 
Til rækkehuset er der en hyggelig gårdhave, der indbyder til afslapning og sociale stunder under åben himmel.
Indenfor finder man et rummeligt køkken/alrum, der danner husets hjerte. Her er der plads til både madlavning og samvær, og det åbne design sikrer en behagelig og lys atmosfære. Fra alrummet er der adgang til et lyst værelse, som kan bruges til soveværelse, kontor eller hobbyrum, alt efter behov. Stueetagen rummer også et funktionelt badeværelse.En særlig perle i dette hjem er den skønne udestue, som, selvom den ikke er registreret som boligareal, tilføjer ekstra kvadratmeter og muligheder til boligen. Udestuen er det perfekte sted til at nyde de skiftende årstider i komfort og kan bruges som ekstra opholdsrum, legerum eller vinterhave.
 
På 1. sal træder man ind i en stor og indbydende tv-stue, som nemt kan indrettes med et hyggeligt hjørne til fjernsyn og afslapning samt et område til kontorplads. Det rummelige soveværelse på denne etage har god plads til skab og opbevaring, hvilket gør det nemt at holde orden og skabe en rolig og behagelig atmosfære.Dette rækkehus kombinerer funktionalitet og hyggelige detaljer på bedste vis og byder på mange muligheder for at skabe et hjem, der passer præcis til dine behov og ønsker.
 
At bo i Søften byder på en perfekt kombination af ro og bekvemmelighed. Den idylliske by ligger tæt på E45, hvilket giver nem og hurtig adgang til resten af Jylland, og med Aarhus C kun en kort køretur væk er både storbyliv og arbejdspladser inden for rækkevidde. Søften tilbyder en fredelig og tryg atmosfære med gode skoler, daginstitutioner og grønne områder, som gør det til et ideelt sted for familier. Samtidig betyder den korte afstand til Aarhus, at du nemt kan nyde byens kulturtilbud, shopping og spisesteder, hvilket gør Søften til en perfekt base for både pendleren og dem, der søger en balance mellem byliv og landlig idyl.
 
Ring til Aarhus Mæglerne for en fremvisning.

Lignende boliger

Type Rækkehus med ejerlejlighedsstatus

Kontantpris 1.698.000 kr.

Boligareal 72 m²

Hinnerup

fodboldbane i Hinnerupcentrum i HinnerupHinnerup stationhaldum-hinnerup-skolehinnerup soehinnerup badet

Hinnerup er byen med masser af liv og nyudvikling – lige til børnefamilien. Byen har en velfungerende midtby med butikker – Bog og Ide, bank, Matas og Superbrugsen.

Hinnerup har gode skoler, børnehaver, dagplejeinstitutioner og tilbud om sportsaktiviteter. Julegaden med julelys på Fredensgade er Hinnerups mest populære attraktion i julen.

Det er en perfekt og familievenlig by, med indkøb, skole, dagsinstitution, apotek etc. Tag toget fra Hinnerup station og vær i Aarhus 16 minutter efter eller tag bussen til Aarhus.

Søften

soeften-stisystemRema 1000 SøftenSøften fodboldbanePræstemarkskolen i SøftenTennis baner i Søftensoeften skole

Søften er en fantastisk by ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder ind til Aarhus med bus, ca. 4 km ind til togstationen i Hinnerup og til lidt flere butikker uden at skulle helt ind til Aarhus.

Søften er i rivende udvikling med nyere områder for mere bebyggelse til børnefamilier eller andre, der ønsker en mere stille hverdag. Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Er Søften byen, du er interesseret i, så kan byen tilbyde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder og et aktivt lokalmiljø med diverse sommerfester osv.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere