Finderupvej 2M, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.
Kæmpe tagterrasse.

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 90 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke B

Opført/Ombygget 2009

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Finderupvej 2M, 3 4, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 4.598.000 kr.
  • Udbetaling 230.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.933 kr.
  • Sagsnummer 3480
  • Boligareal 90 m²
Del denne bolig

Kæmpe tagterrasse.

Drømmer du om at nyde hverdagen i din egen lækre oase, får du nu muligheden for at bo i denne fine lejlighed tæt på både Brabrandstiens natur og Aarhus’ byliv. Vi er hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise Finderupvej 2M, 3. 4 for dig.

Lejligheden er en del af et projektbyggeri fra 2009, der sidenhen blev renoveret i 2016. Boligen står derfor med sine 90 m2 i en meget flot stand, hvor spændende detaljer skaber liv i lejligheden. De store vinduespartier gør lyset til et gennemgående tema, som omfavner både stueområdet, køkkenalrummet og soveværelset. Det herfra gode lysindfald skaber en indbydende atmosfære, der giver dig lyst til at slappe af og et frirum til at lade op, ikke mindst fra den store sydvendte tagterrasse.

Her får du en hverdag, hvor du har få skridt til en Netto, og du er i gå og cykelafstand til alle bylivsglæderne i Aarhus C. På få minutter kan løbeskoene få luft på Brabrandsstien med sin smukke natur, mens du har kort til uddannelsesinstitutioner som Universitetet, Seminaret og Handelshøjskolen. Hertil kan du bruge de jævnlige busforbindelser på nærliggende Silkeborgvej eller de velanlagte cykelstier. Du har samtidig hurtig adgang til motorvejen.

Lejligheden byder på et åbent køkkenalrum med hvide elementer og en mørk granitbordplade. Den store køkkenø er midtpunktet i køkkenet, hvor der er god plads til både opbevaring og intime samtaler under hverdagens madlavning. Hertil er der opvaskemaskine og en nyere emhætte. Badeværelset har en god størrelse med separat bruseniche og kombineret tørre/-vaskemaskine, som er i samme tidsløse design som køkkenet. Fra den store stue er der direkte udgang til lejlighedens skønne tagterrasse. Her har du rigeligt med plads til etablering af loungeområde, havebord og grill, mens du kan nyde den dragende udsigt mod by og natur.

Ydermere er der gulvvarme i hele lejligheden, mens du finder et stort skab med skydelåger i soveværelset.

Denne lækre lejlighed er for dig, der ønsker en bolig, hvor du kan nyde det gode liv i en lys og indbydende atmosfære, mens du er tæt på både by og natur. Hvis du har interesse for boligen, så kan du booke en fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder os til at fremvise Finderupvej 2M, 3. 4 i Aarhus C for dig.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 4.998.000 kr.

Boligareal 97 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere