Bredgade 45, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 93 m²

Rum/Værelser 3

Opført/Ombygget 2021

Adresse

Bredgade 45, 1 TV, 8340 Malling

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.575.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.088 kr.
  • Sagsnummer 3522
  • Boligareal 93 m²

Centralt i skønne Malling, er der netop ved at blive opført fire nye boliger, som står indflytningsklar 1. december 2021. I har dermed muligheden for at gøre en af disse nye, lækre lejligheder til hjem, hvor I også får indflydelse på materialevalg i fx køkken og bad. Vi er hos Aarhus Mæglerne stolte af at vise jer Bredgade 45, 1. tv. i Malling.

Denne fine lejlighed på 1. sal vil byde på en entré, 3 indretningsvenlige værelser, et stort, lyst køkkenalrum, et badeværelse samt en stor altan. Som de første ejere af den 93 m2 store lejlighed, har I mulighed for at lave til- og omvalg i materialerne i køkken og badeværelse, så boligen får et unikt udtryk efter jeres ønsker. I køkkenet finder I en flot køkkenø, og I får samtidig et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier, der skaber et åbent og afslappende miljø i køkkenalrummet. Fra køkkenalrummet får I udgang til boligens store, sydøstvendte altan, hvor I har god plads til både grill og havebord, mens I kan nyde masser af sol og udsigten over den hyggelige gårdhave.

Fra lejlighedens praktiske placering har I under 500 meter til indkøbsmuligheder som fx Super Brugsen og Fakta samt transportmuligheder som det lokale letbanestop og busforbindelser. Malling er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og I finder både hyggelige restauranter, en biograf, dagsinstitutioner og skole.

Der vil endvidere være egen indgang til boligen, og I får samtidig egen p-plads samt eget skur på 5 m2.

Denne bolig er for jer, der er kræsne købere, som ønsker at flytte i en ny kvalitetsbolig, hvor I har mulighed for at sætte jeres præg på materialerne. Her får I alle rammerne til at skabe et sundt og livligt miljø både som enlig, par eller familie. Da boligen endnu er ved at blive opført, er det ikke muligt at få den fremvist, men I kan booke et møde med Aarhus Mæglerne, hvor vi vil glæde os til at fortælle jer mere om Bredgade 45, 1. tv. i Malling og de mange muligheder.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 44 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 55 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 118 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere