Blegdammen 7, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Lys og charmerende andelsbolig tæt ved Åboulevarden i Aarhus C

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 121 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1914/1989

Adresse

Blegdammen 7, 3 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 4093
  • Boligareal 121 m²

Lys og charmerende andelsbolig tæt ved Åboulevarden i Aarhus C

Det hører til sjældenhederne at finde en lækker lejlighed centralt i Aarhus C, hvor du kan nyde godt af midtbyens glæder i et nærmest støjfrit nærmiljø. Men her er Blegdammen 7, 3. en undtagelse. Blegdammen går mellem Åboulevarden og Møllestien, hvormed du har gåafstand til hele centrum, mens du er trukket tilbage i din egen hyggelige oase.

Andelsboligen har et gennemgående lyst og indbydende udtryk, hvor dens 121 kvm er godt fordelt med bl.a. entré, tre værelser, badeværelse samt køkkenalrum/stue. Her kan I nyde en hverdag med højt til loftet og mange charmerende detaljer som originale lister og døre samt buede vinduer.

Køkkenet giver lækre rammer til hverdagens madlavning med mørke skabselementer samt granitbordplade, der står i en flot kontrast til de lyse vægge. Her danner en kogeø med gaskomfur centrum for kogekunsten, mens du har god skabs- og bordplads. Alrummet er et dejligt oplyst rum at være i, hvor du passende kan have spisebordet stående ved køkkenet. I stueenden er der plads til at lave en hyggelig stuekrog med sofasæt, mens lysindfaldet fra de buede vinduer inviterer lyset ind og skaber en afslappende stemning.

Badeværelset er med separat bruseniche og blev renoveret i 2021, hvor der bl.a. blev lagt nyt gulv og indsat nyt vaskearrangement med skabsplads. Boligen byder også på tre gode værelser, der alle har trægulv og et naturligt lysindfald fra vinduerne.

Andelsboligen har en velfungerede andelsforening med et stærkt sammenhold, hvor beboerne kommer hinanden ved. Den gode stemning vedligeholdes bl.a. med fællesmiddage i opgangen en gang i måneden, hvor de skiftes til at lave mad. Her har du adgang til en fælles, privat gårdhave, et fællesrum med brændeovn, toilet og tagterrasse, som du kan benytte til arrangementer, en hyggestund eller lign.

Med boligens centrale placering i Aarhus C, kan du nyde en hverdag med kort til alle hverdagens gøremål. Du har fx kort gåafstand til indkøb i Aldi eller ved Vestebro Torv, en øl ved de mange caféer ved både Åboulevarden samt hyggelige gåture i Mølleparken, Botanisk Have og indre by. Her har du god mulighed for at udnytte kulturlivets mange arrangementer i bl.a. VoxHall, Godbanen, ARoS og Musikhuset. Du har samtidig kort til transportmuligheder fra Klostertorvet.

Denne bolig er for dig, der ønsker en charmerende andelsbolig centralt i Aarhus C, hvor du bliver en del af en god og social andelsforening. Hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Blegdammen 7, 3. i Aarhus C for dig.

Lignende boliger

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere