Bredgade 65, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 107 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1917/1992

Adresse

Bredgade 65, 1 8340 Malling

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.224 kr.
  • Sagsnummer 4134
  • Boligareal 107 m²

Drømmer I om en hyggelig lejlighed med en placering i attraktive Malling? Så se med her. På Bredgade 65, 1. kan I nyde hverdag tæt ved bl.a. indkøb SuperBrugsen, den lokale letbane og naturrige omgivelser, mens I har adgang til en fælleshave ved ejendommen.

Ejendommen blev opført i 1917, men har sidenhen gennemgået flere forbedringer. I dag fremstår boligen med farverige vægge, mens der er et godt lysindfald gennem lejlighedens mange vinduer. Boligen består af køkken, badeværelse, to værelser og en stue. I den store stue er der samtidig mulighed for at etablere et ekstra værelse.

Boligens køkken er med hvide fliser langs bordkanten, hvide skabselementer med trægreb, mens der er god skabs- og bordplads til hverdagens madlavning. Køkkenvinduerne inviterer lyset ind i rummet og giver en rolig stemning, når der røres i kogegryderne.

Stuen er et dejligt oplyst rum, der har hyggelige detaljer som skråvægge og karnap, der passer godt til det lyse trægulv. I stuen har I god plads til spisebordssæt og sofaarrangement, så I kan smide jer i de bløde lag efter en lang dag. Med stuens udformning har I samtidig mulighed for at etablere et ekstra værelse i boligen.

Det store værelse kan passende bruges som soveværelse, hvor I har god skabsplads og et naturligt lysindfald fra skråvinduet. Boligens andet værelse kan fx bruges som kontor eller gæsteværelse.

Badeværelset er med hvide vægfliser og separat bruseniche, mens håndvasken er placeret i et fint, hvidt skabsarrangement med opbevaringsplads.

Med rækkehusets centrale placering i Malling, kan du nyde en hverdag tæt ved både indkøbsmuligheder, transport og naturrige omgivelser. Du har fx kun 200 meter til indkøb i SuperBrugsen eller Fakta, hvis du mangler mælk til aftensmaden. Mallings lokale letbanestop ligger ligeledes få hundrede meter fra boligen, hvormed du kan være i Aarhus C på 25 minutter. Og hvis du en dag trænger til at mærke sand under fødderne, så har du blot 10 minutters kørsel til Ajstrup Strand, der ulmer af liv om sommeren.

Denne bolig er både for parret, singlen eller den lille familie, som ønsker en central placering i Malling tæt ved alle hverdagens gøremål. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Bredgade 65, 1. for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 47 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 69 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere