Sletterhagevej 27, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 47 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1966

Adresse

Sletterhagevej 27, st. mf, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.464 kr.
  • Sagsnummer 4566
  • Boligareal 47 m²

På en central beliggenhed i Risskov og alligevel i ugenerte omgivelser, finder I denne flotte 2-værelses lejlighed, tæt ved butikstorv med flere specialforretninger, bus og letbane. I er også tæt på naturen i form af skov og strand. Fra lejligheden er der ikke langt til Aarhus C med dens café-, restaurant- og butiksliv. Endvidere er man i cykelafstand til uddannelsesinstitutioner.

Ejendommen er velholdt og omgivet af grønne arealer med legeplads, og her er gode parkeringsmuligheder samt en velfungerende ejerforening.

Lejligheden fremstår indflytningsklar, og på trods af placeringen i stuen føler man sig ganske ugeneret. I lejligheden er der et dejligt køkken med god bord- og skabsplads.

I forlængelse af køkkenet er stueafdelingen, som er rummelig og har plads til hverdagens gøremål.

Stuen har en flot udsigt over området og herfra kan man også tilgå lejlighedens hyggelige altan. Et godt soveværelse - igen med fin plads til seng, skabe og arbejdsplads.

Lejlighedens badeværelse er godt udnyttet, her findes separat bruseniche og bordarrangement med nedfældet vask

Til lejligheden hører der et godt stort kælderrum - perfekt til hobbybrug.

Alt i alt en super lækker lejlighed. Giv et kald til os - Aarhus mæglerne vi svare på jeres spørgsmål og tager jer gerne med på en uforpligtende fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 47 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 69 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys, der er en økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis Skov, med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere