Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

UNDERSØGELSE: PÅSKEFERIEN BRUGES PÅ BOLIGEN

Er du en af dem, som skal bruge påsken på din bolig? Så er du med i de 70 procent af Boligsidens brugere, som skal bruge deres påske på huset, lejligheden eller sommerhuset. Det viser en afstemning fra boligsiden. Hver femte skal desuden ud at kigge på ny bolig.

Påsken starter officielt i morgen med skærtorsdag og ferie for mange danskere. Du ved nok allerede nu, hvad din påske skal bruges på. Måske det er påskefrokosten med familien, en ferie sydpå eller en bolig, som skal istandsættes, hovedrengøres, males, ordnes – ja, der er mange ting, som du kan få lavet med din bolig her i påsken.

Desuden viser undersøgelsen, at hver femte vil kigge efter ny bolig her i påsken. Det hænger ofte sammen med, at folk har mere tid i påsken, og at foråret lige så stille tager sit indtog i Danmark. Derfor kan vi sagtens få ekstra meget at lave efter påske, når folk har brugt deres ferie på at granske efter deres nye bolig. Der kan være mange grunde til at lede efter ny bolig – det kan være et nyt job, nyt boligområde eller at dit boligbehov har ændret sig. Lige meget dit behov, så er der rig mulighed for at søge efter ny bolig.

Måske har du ikke fundet boligen endnu, men nu har du tiden til at kigge rundt i kvartererne eller på nettet. Er du en af dem, som skal ud at se på boliger eller granske internettet for nye potentielle boliger til salg, så kan du lade dig friste af vores boliger til salg. Det er ret simpelt at tilpasse dine søgekriterier på vores side.

Sådan gjorde Boligsiden:
Boligsiden.dk spurgte deres brugere: ”Hvad skal du lave i påsken?”. Resultatet udgør havearbejde, sommerhus, renovering af boligen, se boliger til salg og rejser i påskeferien.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail