Påskeferien skal bruges på boligen - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten påskeferien - bolig

Undersøgelse viser: påskeferien skal bruges på boligen

Er du en af dem, som skal bruge påsken på din bolig? Så er du med i de 70 procent af Boligsidens brugere, som skal bruge deres påske på huset, lejligheden eller sommerhuset. Det viser en afstemning fra boligsiden. Hver femte skal desuden ud at kigge på ny bolig.

Påsken starter officielt i morgen med skærtorsdag og ferie for mange danskere. Du ved nok allerede nu, hvad din påske skal bruges på. Måske det er påskefrokosten med familien, en ferie sydpå eller en bolig, som skal istandsættes, hovedrengøres, males, ordnes – ja, der er mange ting, som du kan få lavet med din bolig her i påsken.

Desuden viser undersøgelsen, at hver femte vil kigge efter ny bolig her i påsken. Det hænger ofte sammen med, at folk har mere tid i påsken, og at foråret lige så stille tager sit indtog i Danmark. Derfor kan vi sagtens få ekstra meget at lave efter påske, når folk har brugt deres ferie på at granske efter deres nye bolig. Der kan være mange grunde til at lede efter ny bolig – det kan være et nyt job, nyt boligområde eller at dit boligbehov har ændret sig. Lige meget dit behov, så er der rig mulighed for at søge efter ny bolig.

Måske har du ikke fundet boligen endnu, men nu har du tiden til at kigge rundt i kvartererne eller på nettet. Er du en af dem, som skal ud at se på boliger eller granske internettet for nye potentielle boliger til salg, så kan du lade dig friste af vores boliger til salg. Det er ret simpelt at tilpasse dine søgekriterier på vores side.

Sådan gjorde Boligsiden:
Boligsiden.dk spurgte deres brugere: ”Hvad skal du lave i påsken?”. Resultatet udgør havearbejde, sommerhus, renovering af boligen, se boliger til salg og rejser i påskeferien.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side