Få en køberrådgiver allerede før der er underskrevet - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Få en køberrådgiver før du skriver under

Få en køberrådgiver allerede før der er underskrevet

Hvad skal du bruge en køberrådgiver til, når en købsaftale jo er en standard købsaftale? Vi møder købere, som har skrevet under på en købsaftale uden en køberrådgiver, og nu oplever de problemer i deres bolighandel. Det bunder oftest ud i, at de mangler den rette rådgivning ift. at få forbehold ind i købsaftalen, som også er til købers fordel. Vi vil derfor argumentere for, at man allerede tager en køberrådgiver ind, før købsaftalen skal underskrives. Det er en klar fordel for dig som køber med den helt rette rådgivning og derfor undgå yderligere overraskelser i handlen.

Det er blandt andet en god ide at få en køberrådgiver med tidligt i forløbet under pristjek og forhandling. Når du har en køberrådgiver med tidligt i forløbet, kan du få vurderet, om boligen alligevel er det værd, eller om der er faktorer ved boligen, man skal være særlig opmærksom på. 

Det er vigtigt at huske at ejendomsmægleren er sælgers mand og ikke din mand. Derfor skal du også have en rådgiver med, som udelukkende er på din side. Hertil kan det også være sværere at ændre ting, når købsaftalen er underskrevet. Læs mere om købsaftalen og hvad den betyder. 

Aarhus Mæglerne vil meget gerne hjælpe dig i dit boligkøb. Vi oplever ofte, at købere bliver overrasket i budprocessen. De ved ikke, hvad de skal være særligt opmærksomme på ved en bolig. Vi tilbyder køberrådgivning, hvor vi vil komme og hjælpe dig tidligt i dit boligkøb og give dig et overblik over købsprocessen.

Hvad er køberrådgivning?

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side