Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

6 MEST IRRITERENDE TING VED AT SÆLGE SIN BOLIG

Det er svært at have en fuldstændig pletfri bolig dag ud og dag ind – det ved vi alle godt. Når du skal sælge din bolig, kan der komme pludselige fremvisninger eller potentielle købere, som kigger længere tid på din bolig end beregnet. Her får du de 6 mest irriterende ting ved at sælge sin bolig.

Ingen fremvisninger

Du har støvsuget og støvet hele huset af. Du har fjernet alt det overskydende rod, som du plejer at have liggende. Du har gjort dig umage, og så aflyser en potentiel køber fremvisningen i sidste sekund.

”Selvom det er meget frustrerende for en sælger, når en fremvisning bliver aflyst, så er det ikke uundgåeligt”, udtaler Morten Eriksen, ejendomsmægler hos Aarhus Mæglerne.

En fremvisning i sidste minut

Det kan ikke undgås, at en potentiel køber vil se boligen inden for 10 minutter eller 30 minutter, og at du som sælger ikke føler dig klar til en fremvisning pga. rod. Men selvom det er irriterende, er det bare med at sige okay og komme i gang, for hvis det kan få solgt din bolig, så er det vel det værd.

Et lille tip: Løb igennem boligen, og smid alt, hvad du har i vasketøjskurven. Potentielle købere vil kigge i skabe, men ikke i en vasketøjskurv.

Husk at lufte ud 

En vigtig regel når din bolig skal sælges, er at lufte ud. Lige når potentielle købere åbner døren, får de allerede deres første indtryk af din bolig. Derfor er det vigtigt at lufte godt og grundigt ud. Åbn alle vinduer i hele boligen, så der kommer gennemtræk. Har du været i gang med den store madlavning dagen før med lækre krydderier så få andre, måske naboen, til at tjekke, om der er luftet nok ud i boligen.

Ryd op

Dette råd siger sig selv, men den skal stadig nævnes, da oprydning kan have forskellig betydning for folk. Oprydning betyder, at legetøjet skal pakkes i kasser. Spisebordet er tømt for aviser, blade og andet, som ofte lander derpå. Sengene er redt. Overskydende tøj er gemt væk. Køkkenet er rent og ryddeligt. Nye håndklæder på badeværelset, og alt som ellers vil give et andet billede af din bolig.

 

”Folk har ofte forskellig forståelse af en opryddet bolig. Det giver bare lige det ekstra hos potentielle købere, når der ikke ligger et krøllet tæppe på sofaen, en kaffekop i vasken eller en åben vasketøjskurv”, udtaler Morten Eriksen, indehaver af Aarhus Mæglerne.

Vis hyggen i haven

Sæt hynder i dine havemøbler, så du kan vise hyggen ved at sidde i haven en dejlig sommerdag eller aften. Vis de potentielle købere at du bruger din have. Sæt blomster i dine krukker. Slå græsset. Gør din have hyggelig, og gør det nemt for de potentielle købere at forestille sig at bruge haven.

Forlad din bolig

Potentielle købere vil kunne stille flere spørgsmål, hvis du ikke står i baggrunden og lytter med. Din ejendomsmægler vil klare opgaven for dig.

Hvis du vil have tips til, hvordan du øger din boligs værdi, så læs indlægget om hvor nemt du kan pifte dit køkken og bad op, eller læs de 7 tips til at forberede din bolig på et åbent hus. Så er du i hvert fald helt klar til dit boligsalg.

Har du spørgsmål vedr. salg eller køb af bolig, eller vil du bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 79 61.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail