Ejendomsmægler Aarhus: ejendomme til salg hos Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

På udkig efter en ejendomsmægler i Århus?

Når du skal sælge din bolig i Aarhus, er det vigtigt, at du finder den rette ejendomsmægler. Aarhus Mæglerne sørger for at hjælpe dig hele vejen, lige fra den første kontakt til det endelige salg. Hvorfor skal du egentlig vælge en ejendomsmægler – vi giver dig her fem gode grunde til hvorfor du aldrig skal købe eller sælge din bolig selv.

Vi er en flok servicemindede ejendomsmæglere som vægter kvalitet, service og tryghed højt.

Derfor skal du vælge os som din ejendomsmægler

1. Bedste pris
Vi synes ikke, at du skal betale for noget, som ikke gavner dit boligsalg. Derfor har vi skåret alle unødvendige omkostninger væk. Vi har et fast salær på ejerlejligheder og huse, som kommer dig til gavn, når du skal sælge din bolig.

2. Spar tid
Vi vil gøre vores bedste for, at salget af din bolig tager så kort tid som muligt. Aarhus Mæglerne tager sig af alle processer fra start til slut og sørger for at gøre alt nemt og gennemskueligt for dig. Hos Aarhus Mæglerne har vi ingen store armbevægelser, og vi går kun op i, at du får så god en oplevelse som muligt.

3. Bedre service, salgsarbejde og priser
Aarhus Mæglerne er en forholdsvis ny ejendomsmægler i Aarhus. Vi mener, at prisen, service og arbejdet sagtens kan blive bedre for både sælger og køber. Derfor får du en bedre pris og service hos os, end du gør ved de store ejendomsmæglere.

Ønsker du at se mere om hvem Aarhus Mæglerne er, så har vi lavet en lille serie omkring Aarhus Mæglerne med vores indehavere, Morten Eriksen og Emil Kessel. De svarer på div. spørgsmål, som vi møder og hører fra sælgere, købere og bare interesserede. F.eks. kan du læse om, hvorfor vi har valgt at være placeret i én butik inde i Aarhus C eller lær mere om hvem Morten Eriksen og Emil Kessel er.

Det siger boligsælgerne om os:

Britta og Flemming
Sælger af Skovvejen 46F, 4 th., 8000 Aarhus C
“Det har været en utrolig god oplevelse at samarbejde med Aarhus Mæglerne. Jeg har allerede anbefalet til venner, der efterfølgende har valgt Aarhus Mæglerne.

Nicoline og Lars
Sælger af Byagervænget 70, 8330 Beder
”Aarhus Mæglerne er super aktive og er klar med hurtige tilbagemeldinger. Vores hus blev solgt på 5 dage, så vi er mere end tilfredse. Søde mennesker i hele firmaet, og man føler sig tryk i at overlade handlen til dem. De bedste anbefalinger fra os.”

Bianca Flensborg
Sælger af Marselisborg Alle 11, 2.th., 8000 Aarhus C
”Meget positiv oplevelse hele vejen igennem. Blev informeret løbende – både om stort og småt, hvilket gav den nødvendige tryghed som førstegangs-sælger. Vil klart og har allerede anbefalet Aarhus Mæglerne til familie og venner. Super stykke arbejde, de har udført.”

Se flere kundeudtalelser her

Vi dækker hele Århus

Aarhus Mæglerne tilbyder at vurdere din bolig i hele Aarhus og omegn, og vi dækker naturligvis mere end blot Aarhus C. Bor du i en nærtliggende by til Aarhus, tager vi gerne en uforpligtende samtale om dit fremtidige boligsalg og dine ønsker for fremtiden.

Hvorfor er Århus Mæglerne billigere end andre mæglere?

Vi mener ikke, at du skal betale for noget, som ikke gavner dit boligsalg. Derfor har vi skåret alle unødvendige omkostninger væk. Aarhus Mæglerne er ikke en del af en kæde. Det betyder, at du undgår at betale for dyre butikslokaler og ”kædeudgifter”.

Hos Aarhus Mæglerne er vi blot interesseret i at sælge din bolig så hurtigt som muligt til en fast og fornuftig pris.

Lad Århus Mæglerne klare det hele for dig

Vi stræber altid efter at gøre det så nemt for dig. Når vi går ind i dit boligprojekt, tager vi arbejdshandskerne på, lige fra de indledende samtaler til det endelige salg er overstået. Tillid, tryghed og professionalisme er vigtigt os, og vi går altid meget op i, at din bolig er til salg på de sider, hvor køberen er. Derfor vil din bolig altid blive markedsført på boligsider som Boliga.dk og Boligsiden.dk, og naturligvis også på vores egen hjemmeside.

Når dit hus er til salg hos os, holder vi dig løbende opdateret og informeret – både når det gælder store og små ting. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at sælge din bolig.

VI ER LOKALE

Vi har flere års erfaring med at sælge boliger, også der hvor du bor. Find din by, og se hvilke boliger vi har solgt tæt ved dig.

Vi ved hvad der rører sig i lokalområdet og sætter fuldt fokus på benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. For dig som boligsælger giver det dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig.

Se hvad vi har solgt nær dig

Bestil salgsvurdering

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side