Vestre Ringgade 50, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 64 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1939

Adresse

Vestre Ringgade 50, st. th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.698.000 kr.
  • Udbetaling 85.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.314 kr.
  • Sagsnummer 1240
  • Boligareal 64 m²

Skøn 2-værelses i hjertet af Aarhus

Lejligheden er optimal som delelejlighed for studerende, kærestepar eller den enlige, der søger god plads. Den ligger dejligt centralt, næsten som nabo til diverse uddannelsesinstitutioner. Derudover er den tæt på hverdagens gøremål i form af handlemuligheder, byens cafeer, restauranter og butikker, samt offentlig transport. De grønne områder i Universitetsparken eller Botanisk Have er også i nærområdet, hvorfor idéer til gåture kan være mange.
 
Når du træder ind i lejligheden, vil du som det første bemærke, at den har højt til loftet, hvilket giver en dejlig rummelig fornemmelse. Derudover er værelserne store med masser af muligheder, enten som soveværelse + stue eller som to soveværelser, såfremt man vil dele den.
 
Badeværelset står pænt, og der er mulighed for at man nemt kan forlænge det, hvis man ønsker yderligere plads. Til lejligheden er der et rummeligt køkken, som blev udskiftet i 2005. I ejerforeningen er det tilladt at holde husdyr.
 
Lejligheden har en tilhørende gårdhave, som får topkarakter. Den er pæn og vedligeholdt og byder på mange muligheder om sommeren såvel som om vinteren. Gårdhaven er udstyret med fællesarealer som grillpladser og legepladser, samt åbne grønne arealer. Derudover er der gratis parkering i baggården.
 
Til lejligheden hører et kælderrum til opbevaring, en vaskekælder med tørrerum og en cykelparkeringskælder.
 
Vi hos Aarhus Mæglerne glæder os til at vise jer denne skønne ejerlejlighed i hjertet af Aarhus. Kontakt os, hvis en fremvisning kunne være i jeres interesse!

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 137 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 50 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere