F.G.E. Rostrups Vej 1, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 153 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1936

Adresse

F.G.E. Rostrups Vej 1, st. 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 4.248.000 kr.
  • Udbetaling 215.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.234 kr.
  • Sagsnummer 2157
  • Boligareal 153 m²
  • Kælderareal 57 m²

Villalejlighed på F. G. E. Rostrups Vej 1, st + kld., er en lejlighed med mange spændende detaljer i et unikt kvarter.

Ejendommen blev ombygget samt tilbygget i 2005, så lejligheden er grundigt ombygget, og der er f.eks. gulvvarme i flere rum. Ejendommen er opdelt i to lejligheder, hvor denne lejlighed ligger i stueetagen + i underetagen, og så bor der en anden familie på 1. salen.

Du køber her:

  • 109m2 i stueplan, indeholdende køkken, badeværelse og 3 rum / værelser
  • 52 m2 (beboelse, som er 2 værelser + køkken) + 57m2 kælder (1 disponibelt rum, som også er indrettet som værelse og et badeværelse) 


Fra hoveddøren til lejligheden bliver du mødt af en lys og hjertevarm lejlighed, hvor du allerede her mærker ejendommens sjæl. De første skridt tager dig ind i lejlighedens entre, hvor der er adgang til køkken og stue, som er et lyst og rummeligt indrettet. Stuen er en lys og sammenhængende med plads til både tv- og spisestue. Der er et dejligt naturligt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra stuen er der udgang til en lækker terrasse med udsigt samt adgang til haven.

Haven er en stor fælles have med naboerne på første sal, men terrasserne tilhørende stuelejligheden er naturligvis private.

Køkkenet i lejligheden er lyst og praktisk med mange muligheder. Herfra er der adgang til fordelingsgangen som leder vej til lejlighedens badeværelse. Badeværelset er med lyse klinker og er sammenhængende med lejlighedens stil.

Fordelingsgangen baner vej til lejlighedens soveværelse, som er forsat i den lyse stil, som får et naturligt lysindfald fra terrassedøren. Til soveværelset er der en tilhørende altan som tilføjer til den charmende villa stil.

Fra fordelingsgangen i stuelejligheden er der adgang til den tilhørende underetage/kælder, der også har egen udgang. I den ombyggede underetage er der to gode værelser, hvoraf det ene der vender imod den fælles have har egen udgang igennem en terrassedør. Hernede er der yderligere et dejligt lyst badeværelse og et køkken med plads til et lille spisebord. En kælder som alt andet lige er fyldt med muligheder. Der er også et rum mere, som er indrettet som værelse (men ikke godkendt til beboelse).

Ejendommen er beliggende i Aarhus C tæt på botanisk have og den gamle by. Her er du tæt på alle midtbyens faciliteter samtidig med at være i en stille oase på en villavej. Kan du ønske dig mere?

Hvis denne ejendom har fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at kontakte Aarhus Mæglerne!

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 113 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 108 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere