Gammel Viborgvej 81, 8471 Sabro – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 89 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1965/2015

Adresse

Gammel Viborgvej 81, 8471 Sabro

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.645.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.696 kr.
  • Sagsnummer 2276
  • Boligareal 89 m²
  • Etager 1

Denne velrettede villa er beliggende i Mundelstrup i udkanten af Tilst. Her er man tæt på naturen og der er rig mulighed for en løbetur i det flotte landskab, omgivet af marker.

Tilst skole og idrætsforening ligger indenfor cykelafstand og kan nåes via stisystemmer, hvis børnene selv skal cykle. Ellers byder Tilst på flere indkøbsmuligheder bl.a.: Bauhaus, Bilka, Jysk, Babysam og familierestauranter. Derudover er der blot 5 minutter til E45.

Huset er i besiddelse af en dejlig stor entré, hvor der er god plads til opbevaring af sko og overtøj samtidig med, at du stadig har plads til at byde gæster velkommen.

Fra entréen kommer du direkte ind i køkkenalrummet, som er indrettet i en tidløs stil med lyse elementer.

Dette fantastiske rum vil automatisk komme til at fungere som hjertet for jeres kommende familieliv, hvor hele familien kan samles om aftensmaden eller et hyggeligt brætspil.

Henover sommeren er der mulighed for at rykke udendørs på den sydvendte terrasse. Her kan de lune sommeraftener udnyttes til grillaften i gode venners lag. Skulle det danske klima blive for koldt, er det muligt at rykke ind i udestuen som har direkte indgang fra terrassen.

I tæt forbindelse med køkkenalrummet finder du en dejlig rummelig stue med flotte lyse trægulve og hvide lofter, der er med til at give et indbydende rum.

Af eksisterende værelser finder du et dejligt stort soveværelse samt 2 gode børneværelser.

Derudover rummer huset et fint badeværelse og udestue.

Der hører en carport til huset og redskabsrum til den moderne Handyman.

Denne villa passer perfekt til familien, som ønsker en indflytningsklar og moderniseret familievilla med en god beliggenhed i naturfyldte omgivelser.

Ejendomsmægler Aarhus Mæglerne glæder sig til at vise huset frem for dig. Ring til os allerede i dag på 70 70 79 61.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 125 m²

Sabro

sabro-naturRema 1000 SabroKorsvejskolen SabroFodboldbane SabroSabro-KorvejskolenSabro Kro

Sabro er en dejlig lille by ca. 14 km nord for Aarhus med nemme muligheder for at tage bilen ind til Aarhus eller ud på motorvejen.

Sabro har mange skønne naturområder lige udenfor døren, hvor du kan nyde en god gåtur eller lang løbetur. Byen er attraktiv for børnefamilier og oplever meget byudvikling for tiden.

Sabro byder på indkøb, skole, dagsinstitution og offentlig transport. Derudover er der ikke langt til Tilst, som har mange store indkøbsmuligheder såsom Bilka, Bauhaus, Elgiganten etc.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere