Ajstrup Strandvej 160, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Fritidsbolig

Boligareal 87 m²

Grundareal 794 m²

Rum/Værelser 4

Opført/Ombygget 1986/2011

Adresse

Ajstrup Strandvej 160, 8340 Malling

  • Ejendomstype Fritidsbolig
  • Kontantpris 4.400.000 kr.
  • Udbetaling 220.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.723 kr.
  • Sagsnummer 260000120
  • Boligareal 87 m²
  • Grundareal 794 m²

Fantastisk fritidshus med unik beliggenhed

En af de mest åbenlyse fordele ved at bo ved vandet er den smukke udsigt, og den må man sige at man får her på Ajstrup Strandvej 160.
Aarhus Mæglerne vil gerne byde jer velkommen til denne perle på den mest fantastiske beliggenhed man kan forstille sig. Man har bogstaveligt talt udsigt ud over vandet fra sengekanten.
 
Mod øst er der den mest fantastiske udsigt, som man aldrig kan få nok af. Her er kort vej til badestranden. Mod vest er der stor terrasse, som giver et ekstra uderum, hvor aftensmaden og aftensolen kan nydes. Haven er lukket og meget børnevenlig med gynger, trampolin og legehus. Der er desuden terrasser mod øst og syd.
 
Boligens hjerterum er det store køkken/alrum i åben forbindelse med stue – her kan hele familiens samles til nogle hyggelige stunder. Vil man ikke selv lave maden så er Norsminde Kro kun en lille gåtur væk. Her kan den hyggelige havnestemning også nydes.  Derudover byder boligen på et soveværelse med dobbeltseng med egen udgang, endnu et værelse med dobbeltseng samt værelse med dobbeltseng med køje over. Der er installeret varmepumpe og badeværelset er renoveret så dette er lyst og dejligt med ovenlysvindue.
 
Denne skønne bolig er i rigtig god stand og løbende vedligeholdt og med en beliggenhed lige i vandkanten, så får de næste ejere et meget sjældent fritidshus.
 
Har du lyst til at komme på fremvisning så kontakt Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 70 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 70 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere