Testrupvej 12, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Boliglandbrug

Boligareal 189 m²

Grundareal 38006 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke B

Opført/Ombygget 2007/2010

Adresse

Testrupvej 12, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Boliglandbrug
  • Kontantpris 6.998.000 kr.
  • Udbetaling 350.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.794 kr.
  • Sagsnummer 260000203
  • Boligareal 189 m²
  • Grundareal 38.006 m²

Drømmer I om landlig idyl, hvor I kan nyde naturen, mens I har både skole og indkøb tæt ved hjemmet?

Så fortjener denne ejendom i Mårslet bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Testrupvej 12 i Mårslet for jer.
 
I hyggelige Mårslet finder I denne skønne hesteejendom, der byder på ca. 7 tønder land, hvor I finder en 189 kvm villa og en masse udbygninger.
På ejendommen er der både stald med plads til flere heste samt folde og ridebane.
 
Villaen blev opført i 2007 og fremstår med lyset som et gennemgående tema, der skaber en indbydende stemning i både stueetagen og på 1. sal.
Stueetagen byder på et køkkenalrum, et bryggers, et værelse, en stue samt et badeværelse, mens boligens 1. sal byder på to (som kan indrettes til 4) værelser samt et badeværelse.
 
Boligens køkken er med hvide elementer og god skabs- og bordplads, mens en flot kogeø danner centrum for nærvær under madlavningen
I køkkenalrummet har I god plads til spisebordssæt, hvor hverdagens måltider kan nydes og lektierne laves, mens der er et skønt lysindfald fra det store glas- og dørparti.
Fra køkkenalrummet har I udgang til terrassen, hvor I kan tænde op for grillen til lune sommeraftener, mens børnene leger i haven. Den private have byder på en stor plæne, der indbyder til boldspil og leg.
Stuen er familiens samlingssted med plads til sofaarrangement, hvor store vinduespartier inviterer lys og liv ind i rummet med udsyn til have og træer, som giver lyst til hygge og nærvær efter en lang dag.
 
Derudover et stort værelse ved alrummet, et lyst og moderne badeværelse i sammenhæng med det rummelig bryggers som er med hvide elementer samt vaskemaskine og tørretumbler.
 
På 1. salen kan indretningen hurtigt laves om, så du har 3 eller 4 værelser - afhængig af behovet. Gulvene er gennemgående, og væggene er lette.
Værelserne har et naturligt lysindfald fra vinduerne, mens I kan nyde den smukke udsigt til have og marker.
Badeværelset på 1. sal er med mørke fliser i gulvet, separat bruseniche og et fint skabsarrangement med håndvask.
 
Med boligens skønne placering i Mårslet kan I nyde en naturrig hverdag, mens I har både Mårslet skovbørnehave- og vuggestue, Mårslet skole samt Mårslet Multihal få hundrede meter længere nede ad vejen fra boligen. I har samtidig kort til indkøbsmuligheder som SuperBrugsen og Fakta, mens der er nem transport til Aarhus C med byens busforbindelser og det lokale letbanestop.
 
Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Testrupvej 12 i Mårslet for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Boliglandbrug

Kontantpris -

Boligareal 213 m²

Solgt

Type Boliglandbrug

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere