Malling Bjergevej 10, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Naturperle med landidyl tæt ved Malling

Boligtype Villa

Boligareal 213 m²

Grundareal 28176 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 1890/2007

Adresse

Malling Bjergevej 10, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3526
  • Boligareal 213 m²
  • Grundareal 28.176 m²
  • Etager 2

Naturperle med landidyl tæt ved Malling

Drømmer I om et hjem med landlig idyl, hvor I har masser af plads og kan nyde naturrige omgivelser, mens I har en central beliggenhed tæt ved by og indkøbsmuligheder? Så fortjener denne naturperle i Malling bestemt at blive set. Hos Aarhus Mæglerne har vi fornøjelsen af at fremvise Malling Bjergevej 10 for jer.

Med en hverdag i denne skønne villa står I hver dag op til en følelse af ro, hvor I kan nyde den smukke omkringliggende natur. Hovedbygningen blev opført i 1890, men har i 2004 gennemgået en total renovering og boligen fremstår derfor i dag med et lyst og moderne udtryk. Hele grunden byder på ca. 5 tønder land, hvor I både finder hovedhus, stald med plads til fem heste, ridebane samt folde.

Med sine 213 m2 byder boligen på en stueetage, hvor I finder bl.a. bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med bruseniche, stue og et stort køkkenalrum, mens I på 1. sal finder tre værelser, et opholdsrum samt et stort badeværelse. Køkkenet er et Invita-køkken med hvide elementer, massive egetræsbordplader, loftspots og en køkkenø, der indbyder til nærvær under madlavningen. I stueetagen har I plads til det store sofaset i stuen, hvor I kan slappe af efter en lang dag, mens der passende kan etableres kontorplads i opholdsrummet. Fra køkkenalrummet har I udgang til boligens sydvendte terrasse, hvor I kan nyde masser af sol i løbet af dagen.

Boligens 1. sal byder på tre lyse og indretningsvenlige værelser med hyggelige skråvægge og synlige træbjælker, mens opholdsrummet har en flot karnap, hvor der er udgang til en altan, hvorfra I har udsyn til folde og marker. Badeværelset på 1. sal er med fritstående håndvask, gulvvarme, separat bruseniche samt et skønt badekar, hvor I kan nyde varme bade med udsigt til den omkringliggende natur.

Med sin placering i skovkanten på en stille bivej lige udenfor Malling, giver boligen den perfekte kombination af landlig idyl med omgivelser som skov og mark, mens I er tæt på både indkøbsmuligheder, skole og Mariendal Strand. I har fx kun 2 kilometer til Malling, hvor I finder både SuperBrugsen, Fakta, skole, dagsinstitutioner samt hyggelige spisesteder. I finder også gode transportmuligheder til Aarhus C med byens lokale letbanestop og hyppige busforbindelser.

Endvidere fik boligen i 2020 installeret et luft-til-vand anlæg med solceller og batteri, der har optimeret varme- og energiforbruget. Desuden har boligen gulvvarme i hele stueetagen samt en carport med plads til flere biler.

Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Malling Bjergevej 10 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 160 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 74 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere