Søndre Ringgade 7, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 111 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1933

Adresse

Søndre Ringgade 7, 2 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Udbetaling 175.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.115 kr.
  • Sagsnummer 260000321
  • Boligareal 111 m²

Charmerende 3-værelses lejlighed i Aarhus C

Denne charmerende 3-værelses lejlighed i Aarhus C er et must-see for dig eller jer, som ønsker at bo centralt i Aarhus C. Her er der både gode handlemuligheder rundt om hjørnet på Langenæs og Ingerslev torvemarked, men også nem adgang til Aarhus’ mange attraktioner, herunder shoppingsteder, restauranter og seværdigheder.
 
På den anden side af bygningen skal du ikke gå langt væk, før du kan nyde udendørs aktiviteter i form af en hyggelig gå- eller løbetur ved Marselisskovene eller at tage en tur på Ceres Park.
 
Lejligheden har fået skiftet tag, badeværelse og vinduer i 2016, ligesom opgangen omhyggeligt er blevet opfrisket med opdaterede installationer. Dette gør det nemt og uden bekymringer for dig som køber at flytte ind i.
 
Når du kommer ind i lejligheden, vil du sætte pris på de høje lofter, ligesom du får tre gode værelser, herunder to stuer. Stuerne byder på et skønt lysindfald fra de store vinduer, hvorfra du også har den gode udsigt ind mod byen. Stuerne forbindes med en skydedør, som giver en dejlig sammenhængende rumfornemmelse. I soveværelset er der tilknyttet en altan, hvor du kan nyde udsigten til den naturrige gårdhave.
 
Til sidst er der et pænt og velholdt badeværelse og køkken.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 91 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 88 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 82 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere