Hougårdsvej 62, 8220 Brabrand – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 74 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1969/2019

Adresse

Hougårdsvej 62, 2 th, 8220 Brabrand

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.798.000 kr.
  • Udbetaling 90.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.411 kr.
  • Sagsnummer 260000338
  • Boligareal 74 m²

3-værelses udsigtslejlighed ved Brabrandsøen

Nu har du muligheden for at erhverve en renoveret lejlighed, hvor de grønne områder danner rammerne. Samtidig får du en nyere, større altan, der byder på en fantastisk udsigt ud over Årslev Engsø og de smukke områder. En rigtig god kombination af natur og byliv i gode rammer. 
 
Søger du derfor masser af natur, så er det værd at kigge med her! Med blot få hundrede meter til Brabrandstien kan du forme din egen livsstil og udforske de mange facetter af det charmerende område. Uanset om det er løbe-, cykel- eller gåture, passer beliggenheden perfekt til lige præcis dine behov. Derudover er du tæt på alle hverdagens gøremål herunder daginstitutioner, offentlig transport og indkøbsmuligheder.
 
Når du træder ind i lejligheden på anden sal, møder du den indbydende entré, hvorfra der er nem adgang til det gennemrenoverede badeværelse fra 2022. Badeværelset står i rigtig flot stand og er med gulvvarme. Op til entréen ligger der to rummelige værelser. Det ene værelse kan eksempelvis anvendes som kontor eller børneværelse imens det andet egner sig godt til soveværelse. I slutningen ad gangen kan du træde ind i den store dejlige stue, hvor vinduespartierne byder dig velkommen med et lækkert naturligt lys.
 
Her kan du samle familien til hyggelige stunder med plads til både sofaarrangementer og fællesspisning ved spisebordet. Fra stuen har du også adgang til det flotte køkken fra omkring 2012, hvorfra du også kan træde ud på den imponerende altan. 
 
Alt i alt er dette en bolig, der kombinerer en fantastisk natur med et præg af komfortabel renovering, hvilket danner rammerne om et behageligt hjem for dig.
 
Ønsker du en fremvisning af denne skønne lejlighed, så tøv ikke med at kontakte os i Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 137 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 44 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 55 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Brabrand

Bazar Vest i BrabrandBrabrand SøBrabrand SøStisystemer i BrabrandBrabrandRema 1000 Brabrand

Brabrand er med sine smukke omgivelser en drøm for flere, især børnefamilier. Byen ligger ca. 8 km vest fra Aarhus Centrum med villakvarterer, lejlighedskomplekser, industri og landbrug. Folk kender især Brabrand Søen, som flittigt bliver brugt af folk til både gå, løbe, cykel eller rulleskøjteture.

Du får gode shoppemuligheder i det 4.plan store shoppingcenter City Vest med to dagligvarebutikker, Føtex og Lidl samt Emmerys bager, en slagter og Frellsen chokolade. Derudover finder du specialforretninger i Bazar Vest, masser af sportsaktiviteter samt et godt lokalsamfund.

Det er nemt at komme til og fra Aarhus med bus, som har hyppige afgange. Udover det kommer du nemt og hurtigt på motorvejen E45. Brabrand er et godt sted at skabe en fremtid.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere