Julsøvej 124, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 92 m²

Grundareal 4851 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 2005

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Julsøvej 124, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 1.147.093 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 6.050 kr.
  • Sagsnummer 260000409
  • Boligareal 92 m²
  • Grundareal 4.851 m²
Del denne bolig

Skøn Andelsbolig i Familievenligt Område i Risskov

Velkommen til Julsøvej 124, 8240 Risskov - et sted hvor komfort møder charme, og helt ideelt til børnefamilien. Denne smukke andelsbolig præsenterer en perfekt balance mellem moderne bekvemmeligheder og hyggelig atmosfære.
 
Julsøvej 124 ligger i det eftertragtede område Risskov, kendt for sin grønne atmosfære, lukkede veje og nærhed til både natur og byliv. Dette er det ideelle sted for familier, der søger en harmonisk kombination af ro og bekvemmelighed.
 
Boligens Indretning:3 gode værelser giver rigelig plads til hele familien eller muligheden for et hjemmekontor, hobbyrum eller gæsteværelse.
Det store køkken-alrum udgør hjertet i hjemmet, hvor familie og venner kan samles til madlavning, spisning og hyggelige stunder sammen. Den åbne planløsning giver en følelse af rummelighed.
 
Rækkehuset er løbende moderniseret hvilket gør, at boligen opretholder et moderne touch. Rækkethuset har et nyere køkken, hvor der er plads til madlavning. Badeværelset er også opdateret inden for den nærmeste fremtoid. Alt dette gør, t du vil  føle dig hjemme med det samme.
 
Til boligen hører dejlige fælles udendørsarealer, hvor både børn og voksne kan nyde solrige dage og frisk luft. Rækkehuset har også en privat stenterasse.
 
I nærheden findes skoler, indkøbsmuligheder, offentlig transport og rekreative områder såsom skove og vandet. Alt hvad din familie behøver, er inden for rækkevidde.

 
Julsøvej 124 er mere end bare en bolig - det er et hjem. Med sin ideelle beliggenhed, rummelige indretning og løbende moderniseringer er denne andelsbolig et perfekt valg for familier.
 
Tag det første skridt mod dit drømmehjem i Risskov - kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv, hvad Julsøvej 124 har at byde på!

Lignende boliger

Type Andelsbolig

Kontantpris 1.095.000 kr.

Boligareal 115 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys, der er en økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis Skov, med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere