Krekærtoften 20, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 106 m²

Grundareal 208 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2016

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Krekærtoften 20, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.548.000 kr.
  • Udbetaling 130.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.017 kr.
  • Sagsnummer 260000467
  • Boligareal 106 m²
  • Grundareal 208 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Velkommen til Krekærtoften 20 i Malling.

Her kan du nu købe et indflytningsklart rækkehus til en god pris.
Her får du et rigtig godt køkken/alrum med flot lysindfald fra de store vinduespartier, som er kendetegnet for dette byggeri.2 gode værelser, badeværelse og derudover et bryggers, som i dag er kombineret med et gæstetoilet. Dette kan man selv gøre til det, man lyster.
 
Malling tilbyder en idyllisk og familievenlig atmosfære, der er perfekt til børnefamilier. Med flere legepladser spredt rundt omkring i området, er der altid mulighed for leg og sjov for de små. Beliggenheden er ideel med nem adgang til offentlig transport, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus, blot en kort køretur væk. Denne fordel åbner op for utallige muligheder for arbejde, uddannelse og fritidsaktiviteter i Aarhus.
 
Men det er ikke kun byens fordele, der gør Malling til et attraktivt sted at bo. Naturen spiller også en stor rolle i lokalområdet. Med skovene tæt på er der rig mulighed for at udforske den naturskønne omegn til fods eller på cykel. Og hvis man er mere til strandliv, er der heller ikke langt til dette, hvor man kan nyde den friske havluft og det smukke landskab. Alt i alt tilbyder Malling en perfekt kombination af praktisk beliggenhed, børnevenlige faciliteter og naturskønne omgivelser, der gør det til et ideelt sted at slå sig ned og kalde hjem.
 
Ring til Aarhus Mæglerne for en fremvisning.

Lignende boliger

Type Rækkehus

Kontantpris 1.698.000 kr.

Boligareal 72 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 3.150.000 kr.

Boligareal 110 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 3.098.000 kr.

Boligareal 123 m²

Type Rækkehus

Kontantpris 2.698.000 kr.

Boligareal 123 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere