Ormslevvej 70C, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 49 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke B

Opført/Ombygget 1997

Adresse

Ormslevvej 70C, 1 1, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.375.000 kr.
  • Udbetaling 70.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.554 kr.
  • Sagsnummer 260000494
  • Boligareal 49 m²
  • Etager 2

Skøn lejlighed med p-plads og altan

Denne dejlige lejlighed er beliggende i Viby, et område med mange faciliteter inden for gåafstand, såsom handlemuligheder, restauranter, tankstation og Viby Centret. Lejligheden er rummelig og godt udnyttet.
 
Når du træder ind, mødes du af en entré med indbygget skabe, og videre med et toilet på venstre hånd. Fortsætter du længere ind, kommer du til køkkenet, som er i åben forbindelse til stuen. Køkkenloftet er nymalet. Både stuen og soveværelset har et fantastisk lysindfald takket være store vinduespartier.En af lejlighedens højdepunkter er den store, lækre terrasse med plads til grill og mulighed for at nyde solen på de varme sommeraftener.
Derudover er der et rummeligt loftsrum til opbevaring.
 
Transportmulighederne er fremragende, med offentlig transport til Aarhus Hovedbanegård på blot 10 minutter. Lejligheden har nye vinduer og terassedør sam nyslebet gulv. Fælles vaskehus. Stor privatparkering på matriklen. Tæt på Viby torv, handle muligheder, bus og Letbane. Lynlader og Clever-laderstandere ved Viby Centret. Derudover ligger lejligheden tæt på Viby Stadion.Her bliver du en del af en veldreven ejerforening.
 
Ønsker du en fremvisning af denne lejlighed så kontakt Aarhus Mæglerne

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 38 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 47 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 69 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 40 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 58 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere