Skovlundgårdsvej 52, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Dejligt rækkehus med en flot have og god beliggenhed i Viby

Boligtype Rækkehus

Boligareal 88 m²

Grundareal 199 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 1985

Hent materiale

Adresse

Skovlundgårdsvej 52, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3141
  • Boligareal 88 m²
  • Grundareal 199 m²
  • Etager 1

Dejligt rækkehus med en flot have og god beliggenhed i Viby

Drømmer I om at bo tæt på vandet, skoven og byen, i et flot rækkehus med en god planløsning, så er Skovlundgårdsvej 52 centralt i Viby måske noget for jer.

Der er 20 min. på cykel til Aarhus midtby, stranden, parker og skoven. Naturområdet Brabrand sø - med Brabrandstien, som går helt ind i hjertet af Århus - og Årslev Engsø ligger i gåafstand. Tivoli, Ceres Arena, adskillige indkøbsmuligheder og skoler, busser og motorvejsnettet er alt sammen i kort afstand til adressen, hvilket gør det yderst komfortabelt for jer, der pendler til og fra arbejde.

Nærområdet er roligt og er en blanding af børnefamilier, par og ældre. Naboen er sød, og vejen er rolig, da der ingen gennemgangstrafik er. I finder gode indkøbsmuligheder i gåafstand via stisystemer fra ejendommen.

I får her et rækkehus i ét plan, hvor der er tre gode værelser, et funktionelt bryggers med plads til familiens vaskemaskiner og opbevaring. Endvidere finder i et flot badeværelse med klinker og bruseniche samt en rummelig fordelingsentré. Rækkehusets hjerte- og leverum er den store hyggelige stue, der er i åben forbindelse til boligens køkken, naturligt inviterer til hygge og samvær. Fra stuen er der direkte udgang til en privat terrasse, hvor solens stråler kan nydes, mens børnene leger i haven. Der er direkte udgang fra haven og over til legepladsen, der ligger overfor boligen. Trygt og bekvemt for hele familien.

Haven er yderst velholdt og byder på forskellige bede både foran huset og i haven.

Til villaen hører der også et skur, hvor der er plads til redskaber og overvintrende krukker. Endvidere er der loftsadgang, der giver gode muligheder for ekstra opbevaringsplads.

Hvad enten I er en lille børnefamilie, seniorer eller et par, så kunne Skovlundgårdsvej 52 måske være noget for jer. Drømmer I om at sætte jeres eget præg på en yderst velholdt bolig, så har I her muligheden. Vi hos Aarhus Mæglerne vil glæde os til at fremvise dette flotte rækkehus for jer. Book en fremvisning i dag.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 116 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 122 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 135 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, daginstitution, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere